Olet täällä

13.4.2017 - 14:02

Uimahalli vastasi asiakkaiden toiveisiin: kuukausikortti ja sähköinen Sporttipassi käyttöön

Vesijumppa uimahallissa
Vaasan uimahallissa otetaan huhtikuun aikana käyttöön sekä kuukausikortti että SporttiPassin sähköinen liikuntaseteli. Molemmat ovat asiakkaiden toivomia uudistuksia.

Uusia kuukausikortteja voi ostaa uimahallista 13.4. lähtien. Kuukausikortti ladataan kestorannekkeeseen, jossa se toimii 31 päivää ensimmäisestä latauksesta lähtien. Kuukausikortin voi ottaa käyttöön milloin itse haluaa. Kortilla voi käydä kerran vuorokauden aikana uimassa, vesijumpassa ja kuntosalilla.

Kuukausikortin saadakseen on ensin lunastettava 8 euron hintainen kestoranneke, minkä jälkeen asiakas voi ladata siihen kuukausikortin.

- Jos asiakkaan olemassa olevassa kestorannekkeessa on sarjalippuja tai aamu-uinteja, kannattaa ne kuitenkin käyttää pois ennen kuukausilipun lataamista, vinkkaa palveluesimies Sari Kivelä Vaasan uimahallilta.

Kuukausikortin hinta on 55 euroa. Edullisemman 40 euron kuukausikortin voivat hankkia eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, aamu-uinnille tulevat sekä yli 12-vuotiaat lapset. Kuukausikortti on henkilökohtainen.

Jos kuukausikortti ajoittuu aikaan, jolloin uimahalli on suljettuna, ei päiviä korvata asiakkaalle. Tällaisia voivat olla esimerkiksi uimakilpailut ja muut tapahtumat, juhlapyhät, kesäkauden viikonloput tai mahdolliset allasveteen kohdistuvat häiriöt, minkä vuoksi allastilat joudutaan sulkemaan.

Sähköinen liikuntaseteli maksuvälineenä

Työnantajalta saatu sähköinen liikuntaseteli on ns. kohdennettu henkilökohtainen maksuväline, jolla voi maksaa tuotteita uimahallin kassalla. Setelit käyvät aikuisten uintimaksuihin ja uintikursseihin, ja niillä voi maksaa myös Hietalahden Kuntotalossa tai ostaa terveysliikuntakortteja.

- Esimerkiksi omaan käyttöön tarkoitetun kuukausikortin voi maksaa työnantajalta saaduilla sähköisillä liikuntaseteleillä, kertoo Kivelä.

Vaasan kaupunki on tehnyt huhtikuun alussa sopimuksen SporttiPassin käyttöönotosta. Uimahallilla on entuudestaan voinut maksaa TyKy-Onlinen sähköisillä liikuntaseteleillä sekä paperisilla Smartum-, Edenred- ja Tyky-seteleillä. Myös muiden sähköisten liikuntaseteleiden tarjoajien kanssa käydään neuvotteluja.

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat