Olet täällä

28.7.2017 - 12:31

Hyvän mielen risteilyllä

jukkaviita-aho_meribjorko_web.jpg
Suomi 100 –juhlavuosi on innoittanut monia yrityksiä ja yhteisöjä järjestämään tempauksia hyvän asian puolesta. Vaasan kaupungin Himalaja –palvelutalon asukkaat pääsivät tutustumaan saaristoon juhlavuoden kunniaksi.

Jukka Viita-Aho seisoo suuren, tasakantisen katamariin kannella ja huokuu hyvää mieltä. ”Suomi täyttää vain kerran 100 vuotta ja päätimme juhlistaa sitä hyväntekeväisyysristeilyjen kautta, teemalla Pyörätuolilla saaristoon, Viita-Aho kertoo.” Katamaraanin kannella Vaasan kaupungin Himalaja –palvelutalon asukkaat ihailevat maisemia ja nauttivat kevyestä merituulesta.

Saaristoa ei kunnolla näe, jos ei lähde veneellä liikkeelle. ”Pyörätuolilla on hyvin vaikea päästä tavalliseen veneeseen, niinpä tämä katamaraani onkin loistava tähän tarkoitukseen”, Viita-Aho kiittelee. Torstaina risteilystä saivat nauttia Himalaja -palvelutalon pyörätuoliasukkaat. Muitakin pyörätuolilla kulkevia ryhmiä on tulossa risteilemään.

”Kahdeltatoista oli lähtö ja kierrettiin Revels sundin läpi, kaupunginreiästä ja Jannen Saluunan ohi. Matkalla oli tarjolla kermatäytekakkua ja kahvia. Haluamme tuoda tätä meidän kaunista saaristoa esille, mahdollisimman monelle.”, kertoo Jukka Viita-Aho.

Risteilyn järjestivät H2O Rental ja Meribjörkö.

Kuva: Jukka Viita-Aho/Meribjörkö

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat

20.9.2017
Kaupunginhallitus käsitteli kokouksessaan 18.9.2017 muun muassa Gerby-Västervikin tekonurmikenttää, tarkastuslautakunnan arviointikertomusta ja aluetoimikuntien nimeämistä.