Olet täällä

19.5.2017 - 12:09

Liikunnallista kesätoimintaa

puistojumppa_kuva_susanna_porkkala.jpg
Tänäkin kesänä Vaasan kaupungin liikuntapalvelut järjestää monipuolista treeniä ja ohjattua liikuntaa Hietasaaressa. Myös pyöräilijöille on luvassa yhteisiä reittejä maanantaisin.

Kesä-heinäkuussa on tarjolla monipuolista liikuntaa päivä- ja ilta-aikaan. Maanantaisin klo 17–18 on kahvakuulaa, tiistaisin klo 10–11 puistojumppaa, keskiviikkoisin klo 18–19 puistozumbaa ja torstaina puistojumppaa klo 18–19. Kaikki jumpat ja treenit järjestetään 5.6.– 27.7. Hietasaaressa.

- Aikaisemmin osa jumpista on järjestetty Hietalahden Villan puistossa, mutta tänä kesänä ne on keskitetty Hietasaareen, kertoo ohjatusta terveysliikunnasta vastaava liikuntakoordinaattori Susanna Porkkala.

Yksi jumppakerta maksaa 2 euroa. Uimahallista voi ostaa myös kesäkortin, jolla voi osallistua rajoituksetta kaikkiin kesän puistojumppiin. Kesäkortti maksaa 27 euroa, ja se kannattaa hankkia kesäkuun aikana, sillä uimahalli on suljettuna heinäkuun ajan.

- Kahvakuulaan kannattaa ottaa oma kuula mukaan, jos sellainen löytyy kotoa, ohjeistaa liikuntakoordinaattori ja toivoo kelien lämpenevän puistojumppien alkaessa.

Pyöräilystä kiinnostuneet kokoontuvat maanantaisin klo 13 uimahallin pihaan ja lähtevät pyöräreitille, jonka osallistujat suunnittelevat yhdessä. Vauhti sovitetaan kulloisenkin porukan mukaan. Pyöräilyä järjestetään ohjatusti 29.5.–28.8.

Katso ohjelma: www.vaasa.fi/liikunta/ohjattu-terveysliikunta

Uusimmat