Olet täällä

8.4.2019 - 9:53

Nuorisovaltuusto myöntää avustuksia nuorten omaehtoiseen toimintaan

Yleisöä festivaaleilla
Vaasan nuorisovaltuusto myöntää tänä vuonna ensimmäistä kertaa avustuksia nuorten omaehtoiseen toimintaan. Avustusta voi hakea esimerkiksi projektiin tai tapahtumaan, pienryhmien harrastustoimintaan tai osarahoitukseksi suurempaan projektiin. Hakuaika on 8.4.-31.5.

Vuonna 2019 rahaa on jaettavissa yhteensä 2 000 euroa. Avustusta voivat hakea 13-29-vuotiaista nuorista koostuvat ryhmät, jossa on vähintään kaksi nuorta. Ryhmän jäsenten on asuttava tai opiskeltava Vaasassa.

Avustusten avulla nuorisovaltuusto haluaa edistää nuorten osallisuutta yhteiskunnassa.

- Avustukset antavat nuorille mahdollisuuden toteuttaa monenlaista toimintaa ja oppia samalla ottamaan vastuuta projekteista. Tärkeää on myös se, että nuoret saavat rahallista tukea juuri omien ideoidensa toteuttamiseen, kuvailee nuorisovaltuuston puheenjohtaja Kirill Helsing.

Avustusta saavan hankkeen tulee olla nuorten suunnittelema, toteuttama ja se pitää lopuksi arvioida raportointilomakkeella.

Nuorisovaltuusto päättää avustuksien saajat ja avustusmäärät yleiskokouksessaan 22.8.2019. Avustettu toiminta tulee järjestää 14.9.-31.12.2019 välisenä aikana.

Lue lisää nuorisovaltuuston sivulta!

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat