Olet täällä

6.8.2018 - 12:12

Sinne-viikon ohjelma

sinne-viikko.jpg
Taiteiden yön ympärille kasvatettu Sinne-viikko tarjoaa tapahtumia runopajasta retkeilyyn ennen ja jälkeen Taiteiden yön.

Maanantai 6.8.

Klo 10-19 Runopaja pääkirjastossa

Klo 14-17 Kulttuurikujan avajaiset kirjastokadulla

Räsymaton maalausta, katuliituja sekä katutaidetta kankaalle kaivonkansista ja kadunmuodoista painamalla. Tuo mukanasi kangaskassi, paita tai muu kangas, mikäli haluat painaa katutaidetta kangasväreillä. Varaudu pukeutumalla vaatteisiin, jotka saattavat likaantua. Myös Vaasan kaupungin kesäartistit esiintyvät.

Tiistai 7.8.

Klo 10-19 Wildlife luontoelokuvia kaupunginkirjaston Draama-salissa

Keskiviikko 8.8.

Klo 11-16 Perhepicnic Hietasaaressa

Ohjelmassa Salsa Vaasan workshop, liikuntaleikkejä ja pop-up kirjasto. Paikalla myös kesäartistit.

Torstai 9.8.

Taiteiden yö

Katso tarkempi ohjelma täältä 

Perjantai 10.8.   

Klo. 12-16 Sinne selfie-maraton

Kuvaa itsesi Vaasan mieleenpainuvissa maisemissa, muistomerkillä, arkkitehtuuristi mahtaviempin rakennusten äärellä tai vaikkapa komeimman patsaan kanssa. Jaa kuva hästagillä #sinneselfie. Myös Vaasan kaupungintalo on avoinna kuvien ottoa varten.

Klo 14-18 Plogging-tapahtuma

Plogging-tapahtumassa kerätään roskia lenkkeilyn ohessa. Löydät meidät Kasarmin hiekkakentältä, mistä saat välineitä (hanskoja, pusseja) roskien keräämistä varten. Haaste: Laita plogging-kuvasi Sinne-ploggingin Facebook seinälle tai Instagramiin tägein #sinneplogging #ploggingvaasa #plogging #vaasa #vaasankulttuuripalvelut. Jos haluat pysyä anonyymina, voit hyvin lähettää plogging-kuvasi Kulttuuripalveluille FB-messengerin kautta tai sähköpostilla minna.jarva@vaasa.fi

Klo 19-22 Ilta senaatilla

Illallistapahtuma Senaatinkadulla. Jokainen osallistuja tuo omat ruokansa, juomansa sekä astiansa ja sitoutuu noudattamaan järjestäjän laatimia ohjeistuksia siisteydestä. Illalliselle mahtuu sata henkilöä ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoitamme perjantaina 10.8 klo 12 mennessä, mikäli katsomme, että sää ei ole riittävän hyvä ulkoilmatapahtuman järjestämiseksi. Illan live-musiikista vastaavat kesäartistit.

Ilmoittautumisaikaa on 7.8. asti osoitteeseen pia.gerbaulet@vaasa.fi. Enintään 6 paikkaa per henkilö.  

11.8 Lauantai

Klo 12.00 Seikkailuvaellus Vikarskatin vaellusreitillä

Lähtö Vikarskatin kalasatamasta Björkössä. Tapahtuma on ilmainen ja tarkoitettu kaiken ikäisille. Omat eväät mukaan!

Uusimmat