Olet täällä

31.1.2018 - 9:12

Tule mukaan Vaasan mielenterveys- ja päihdepalveluiden asiakasraatiin

Kuva ihmisistä töissä
Uusia jäseniä haetaan mukaan vaikuttamaan ja auttamaan! Asiakasraati on Vaasan kaupungin, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien omais- ja asiakasjärjestöjen sekä palveluntuottajien yhteistyöfoorumi.

Asiakasraatiin haetaan lisää mielenterveys- ja päihdeasioista kiinnostuneita henkilöitä. Olisitko sinä yksi heistä?

 

Sinulla voi olla omakohtaisia kokemuksia mielenterveys- tai päihdeongelmista, kuntoutumisesta tai voit olla mielenterveys- tai päihdeongelmaisen omainen. Etsimme henkilöä, jolla on edellä mainittuja kokemuksia, energiaa sekä halua auttaa ja vaikuttaa asioihin. Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen.

 

Mielenterveys- ja päihdepalvelujen asiakasraati

 

  • Foorumi, jossa mielenterveys- ja päihdepalvelujen käyttäjät, heidän omaisensa, alan järjestöjen ja palvelujen tuottajat sekä Vaasan kaupungin luottamushenkilöt kohtaavat
  • asiakasjäsenet toimivat raadissa vapaaehtoisina
  • mukana ovat Vaasan kaupungin päihde- ja mielenterveyspuolen edustajia, FinFami Pohjanmaa ry, Vaasan Setlementtiyhdistys ry, Kriisikeskus Valo, Pohjanmaan sosiaalipsykiatrinen yhdistys ja Stödförening för närstående till missbrukare r.f.
  • nostaa esiin ajankohtaisia mielenterveys- ja päihdepalveluihin liittyviä kehittämiskohteita ja tekee palvelunjärjestäjille konkreettisia ehdotuksia palvelujen parantamiseksi
  • kokoontuu 5 -7 kertaa vuodessa

 

Jätä vapaamuotoinen hakemus

 

Jos olet etsimämme henkilö, jätä vapaamuotoinen hakemus. Kerro hakemuksessasi enemmän itsestäsi ja miksi sopisit raadin vapaaehtoiseksi jäseneksi. Lähetä hakemuksesi viimeistään 21.2.2018 joko postitse tai sähköpostilla leena.pakkanen@finfamipohjanmaa.fi.

 

Postiosoite:

FinFami Pohjanmaa, Leena Pakkanen
Kirkkopuistikko 31
65100 VAASA

 

Lisätietoja:

FinFami Pohjanmaa, Leena Pakkanen, puh. 044 200 0742

Vaasan kaupunki, Seija Nyqvist, puh. 040 717 3005

Logo Kun yksi sairastuu

 

vaasa_logo.jpg

 

Logo FinFami

 

Veikkauksen logo

 

Logo Opastava

 

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat