Olet täällä

7.9.2018 - 8:00

Uusia päiväkotipaikkoja Pukinjärvelle ja Vöyrinkaupungille

muksubussi56_mikaelmatikainen_2018.jpg
Vaasaan saadaan uusia päivähoitopaikkoja tammikuussa 2019. Pukinjärvellä avataan uusi yksityinen Pilke Pikkuponin päiväkoti, ja Steiner-päiväkoti Tiitiäinen aloittaa Vöyrinkaupungilla uuden ryhmän alle 3-vuotiaille lapsille. Paikat kaikkiin uusiin ryhmiin ovat nyt haettavissa.

Pukinjärvellä osoitteessa Ratsutie 11 aukeaa tammikuussa uusi Pilke Pikkuponin päiväkoti, joka toimii palvelusetelipäiväkotina. Palvelusetelipäiväkodit ovat yksityisiä päiväkoteja, jotka Vaasan kaupunki on hyväksynyt palveluntuottajiksi.

 

Päiväkodissa on yksi lapsiryhmä alle 3-vuotiaille ja kolme lapsiryhmää 3–5–vuotiaille lapsille. Pilke Pikkuponi on suomenkielinen päiväkoti, jossa lapset saavat tutustua myös englannin kieleen esimerkiksi leikkien ja lorujen avulla.

 

Steiner–pedagogiikkaa toteuttavassa päiväkoti Tiitiäisessä aloittaa toimintansa uusi ryhmä alle 3-vuotiaille lapsille 7.1.2019. Pienten lasten ryhmä sijaitsee Vöyrinkaupungilla osoitteessa Kalastajankatu 14. Samaan juuri remontoituun kiinteistöön muuttaa myös Vaasan Rudolf Steiner -koulu kevään 2019 aikana. Päiväkoti Tiitiäinen siirtyy palvelusetelipäiväkodiksi 1.1.2019 alkaen.

 

Uusia varhaiskasvatuspaikkoja voi hakea täyttämällä palvelusetelihakemuksen.

 

Lisätietoja: varhaiskasvatuksen palveluohjaus, puh. 06 325 2552, varhaiskasvatus.palveluohjaus@vaasa.fi.

Uusimmat