Olet täällä

13.4.2017 - 16:35

Vaasa-opiston kevättapahtuma 22.-23.4.

Vaasa-opiston kevättapahtuma 2017
Kevättapahtumaa vietetään la-su 22.-23.4. klo 11-16

Vaasa-opiston kevättapahtuma 22.-23.4.

AVAA OVET TUHANSIEN MUISTOJEN TALOON!

Kansakoulu, kauppakoulu, kauppakorkea, yliopisto, ammattikorkeakoulu – rakkaalla Raastuvankatu 31:n kiinteistöllä on monta nimeä. Moni nyt jo keski-ikäinen vaasalainen tai täällä opiskellut muistaa talosta Hankenin sokkeloisen luolan, jossa juhlittiin, tanssittiin, humalluttiin. Kaunis uusrenessanssirakennus on nyt Vaasa-opiston ja sen tuhansien kurssilaisten käytössä. Vaasa-opisto toivottaa yleisön tervetulleeksi tutustumaan upeaan taloon, tutustumaan tekijöiden ja taitajien upeisiin aikaansaannoksiin, seuraamaan ohjelmaa, osallistumaan työpajoihin ja tietoiskuihin tai vain verestämään muistojaan.

Vaasa-opiston kevättapahtumaa vietetään la-su 22.-23.4. klo 11 – 16.  Ympäri taloa on esillä opiskelijatöiden näyttely – taidetta, tekstiili-, metalli- ja puutöitä, runoja, keramiikkaa. Samalla yleisöllä on mahdollisuus tutustua niihin mainioihin puitteisiin, joissa näitä taitoja opistossa opiskellaan. Lauantaina on myös runsaasti työnäytöksiä, musiikki- ja tanssiesityksiä, pieniä tanssin ja liikunnan näytetunteja, joihin yleisökin voi osallistua. Vaasa-opiston yhtenä vuoden teemoista on ollut kestävä kehitys. Tarjolla on teemaan liittyviä työpajoja ja tietoiskuja. Tapahtuman avaa sivistystoimen toimialajohtaja Christina Knookala.

Vaasa-opisto täyttää tänä vuonna 110 vuotta.  Nuorekas opisto juhlii työn merkeissä tarjoamalla yleisölle mahdollisuuksia kehittää itseään ja osaamistaan ajanmukaisissa tiloissa, tulevaisuuden rakennusaineeksi.
 

Uusimmat