Olet täällä

5.11.2018 - 14:52

Vaasalaisilta kysytään mielipidettä lähikirjastojen palveluista

Kirjat
Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut haluaa tietää mitä mieltä vaasalaiset ovat Palosaaren kirjaston ja Huutoniemen Kohtaamispaikka Huudin palveluista, saavutettavuudesta sekä roolista alueella.

Kysely on käynnissä 7.-26.11. ja siihen voi vastata netissä https://link.webropolsurveys.com/S/3A69345429B51B6B tai paperilomakkeella mm. Palosaaren kirjastossa, Kohtaamispaikka Huudissa sekä pop up-kirjastossa K-Supermarket Huutoniemessä 8.11. Kyselyyn voi vastata suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Vastaamalla kyselyyn vaasalaiset voivat vaikuttaa lähikirjastojen kehittämiseen ja palveluiden saavutettavuuden parantamiseen.

Kysely toteutetaan osana Saavutatko minut? –hanketta, jonka tarkoituksena on selvittää Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastotoimen tuottamien palveluiden saatavuutta ja saavutettavuutta. Hanketta on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

Kuva: Mikael Matikainen

 

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat

18.4.2019
Avoimen varhaiskasvatuksen toimintaa karsitaan Vaasassa säästövaatimusten vuoksi. Kuningattarenpolun avoin päiväkoti lakkautetaan ja Gustavsborgin avoimen päiväkodin tiloista luovutaan 1.6.2019...