Olet täällä

16.5.2017 - 16:35

Vapautuneita paikkoja haettavissa esiopetukseen ja kielikylpyyn

pikku_kasarmin_paivakoti_netti.jpg
Suomenkieliseen esiopetukseen ja suomenkielisille lapsille suunnattuun ruotsin kielen kielikylpyyn voi hakea ensimmäiseltä kierrokselta vapautuneita paikkoja. Toisen kierroksen hakuaika on 22.5.-31.5.2017. Hakemus täytetään sähköisesti kaupungin sivujen kautta.

Paikkaa suomenkieliseen esiopetukseen on mahdollista hakea niistä päiväkodeista, joissa paikkoja on vapautunut. Hakemuksessa on valittavissa yksi vaihtoehto, eli lapselle voidaan hakea esiopetuspaikkaa vain yhdestä päiväkodista. 

Haettavissa olevat vapautuneet paikat (pdf): https://www.vaasa.fi/sites/default/files/haettavissa_olevat_esiopetuspaikat_2017-2018_paivitetty_180517.pdf

Suomenkielisille lapsille suunnattuja ruotsin kielen kielikylpyopetuspaikkoja on haettavissa yhteensä kolme. Sähköisessä hakemuksessa tulee valita yksiköksi kielikylpypäiväkoti”.

Vapautuneiden esiopetuspaikkojen ja kielikylpyopetuspaikkojen hakuaika on 22.5.2017 klo 8–31.5.2017 klo 17. Mikäli hakijoita on enemmän kuin vapautuneita paikkoja, suoritetaan valinta arpomalla kaikkien hakijoiden kesken. Päätökset toissijaisen haun esiopetuspaikasta ja kielikylpyopetuspaikasta lähetetään perheille viikolla 24.

Hakemus täytetään sähköisesti. Linkki sähköiseen hakemukseen löytyy alla olevilta nettisivuilta. Huom. linkki toimii vain hakuaikana.

Suomenkielinen esiopetus: www.vaasa.fi/palvelut/esiopetukseen-ilmoittautuminen

Kielikylpyopetus suomenkielisille lapsille: www.vaasa.fi/palvelut/kielikylpyopetus-ruotsi-varhaiskasvatuksessa

 

Lisätietoja antaa:

Palvelupäällikkö Merja Martin, merja.martin@vaasa.fi, puh. 0400 690010

 

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat