Olet täällä

10.4.2019 - 10:15

Varaa aika seniorikerho Helmen Hetkeen netissä

Opiskelijat Helmen hetken toiminnassa.
Nyt voit varata ajan netissä maksuttomaan seniorikerho Helmen Hetkeen. Helmen Hetki on avoinna maanantaista torstaihin klo 10-14. Seniorikerhotoiminnasta vastaavat Vamia sekä koti- ja laitoshoito.

Seniorikerho Helmen Hetki sijaitsee Palosaarella osoitteessa Kapteeninkatu 32, Präntöön Helmen 3. kerroksessa. Ilmainen seniorikerho toimii ajanvarauksella numerossa 040 645 8656 kerhon aukioloaikoina tai netissä osoitteessa: www.vaasa.fi/helmenhetki.

Nettiajanvarausta varten asiakkaalla tai varaajalla tulee olla sähköpostiosoite. Sähköpostiin tulee varausvahvistus ja linkki, jonka kautta muutokset ja peruutukset voi varaaja hoitaa itse. Ajanvarauksia ja muutoksia voi netin kautta tehdä vuorokausi (24h) ennen haluttua tai varattua aikaa.

Vamian opiskelijat pyörittävät seniorikerhoa

– Seniorikerhon toiminnan suunnittelevat ja toteuttavat meidän opiskelijat yhdessä opettajien kanssa. Toiminnassa asiakkaat huomioidaan yksilöinä ja kerhon sisältöä rakennetaan heidän toiveidensa mukaan. Helmen Hetkessä on monenlaista ohjelmaa kuten musisointia, teemapäiviä ja liikuntaa, kertoo Vamian opettaja Marjut Töyli.

Vamian opiskelijat suorittavat toiminnan kautta opintoja tai harjoittelujaksoja eri osaamisaloista.

Uudet asiakkaat ovat lämpimästi tervetulleita

– Vaasalaiset ikäihmiset ovat mukavasti löytäneet seniorikerho Helmen Hetken, joka avattiin elokuussa 2018. Toivomme Helmen Hetkeen lisää uusia asiakkaita, sillä kerhossa ikäihmiset saavat piristystä, toimintaa ja mukavaa seuraa arkeensa. Myös omaishoitajat voivat tuoda puolisonsa seniorikerhoon muualla asioimisen ajaksi, kertoo Präntöön Helmen yksikönjohtaja Marjo Suutari.

Uusimmat