Olet täällä

Koe Vaasa

Liikuntaleirit

Liikuntaleirejä järjestetään koululaisten lomien aikaan kesä-, syys- ja hiihtolomalla. Liikuntaleirit ovat kohdennettuja 1-6 -luokkalaisille lapsille.

SYYSLOMAN LIIKUNTALEIRIT 2017

 

LEIRI 1, Action-Vepsu
Päivämäärä: 16-20.10
Leirialue: Hietalahti
Leiripaikka: Hietalahden koulu ja VPS Juniorit toimisto
Kohderyhmä: 1-4lk
Hinta: 15€/päivä

Leiri on kokopäiväleiri (klo 8-16), joka järjestetään Liikuntapalveluiden ja VPS Juniorit ry:n välisellä yhteistyöllä. Leiri järjestetään 16-20.10 välisenä aikana. Osallistuja voi ilmoittautua 1-5 leiripäivälle, jokaiselle päivälle on ilmoittauduttava erikseen. Yhden leiripäivän hinta on 15€. Leirin kohderyhmä on 1-4 –luokkalaiset lapset. Leiripaikkoina toimivat Hietalahden koulu ja VPS Juniorit ry:n tilat sekä niiden läheisyydessä sijaitsevat lähiliikunta-alueet. Siirtyminen leiripaikkojen välillä päivän sisällä tapahtuu ryhmässä pyöräillen tai kävellen. Leirihintaan sisältyy ohjauksen lisäksi lounas. Leirille ilmoittautumisaika on 19.9.-11.10. Leirillä on monipuolinen liikuntapainotteinen ohjelma, jossa yhdistyvät liikunta, jalkapallo, leikkiminen, yhdessäolo ja harrastaminen. VPS Junioreiden järjestämän jalkapallopainotteisen ohjelman lisäksi leirillä järjestetään lajitutustumistunteja tenniksessä (17. ja 19.10.) ja tanssissa (16. ja 18.10). Leirillä lapsi saa kokea turvallisen ja viihtyisän leirielämyksen täynnä liikunnan riemua, kivassa ryhmässä ja mukavien leiriohjaajien ohjaamana. Leirin minimi osallistujamäärä on kahdeksan. Leiri on kaksikielinen.

Ilmoittautuminen: market.vaasa.fi

 

ILMOITTAUTUMISTA KOSKEVAT PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautuminen toimintaan on sitova. Ilmoittautumisen voi perua ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen action@vaasa.fi viimeistään 14vrk ennen toiminnan alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista palautamme rahat vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutus on selvä kuitattuamme sen. Pidätämme maksun palautuksesta 10 euroa hallinnollisia kuluja.

Toiminnan peruuntuessa vähäisen osallistujamäärän (alle 8) tai järjestäjästä aiheutuneen muun syyn takia, palautamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

VAKUUTUSINFO

Vaasan kaupungilla on vapaaehtoinen ryhmätapaturmavakuutus, joka kattaa Action-toiminnassa sattuneiden tapaturmien välittömät hoitokustannukset 5.000 euroon saakka. Vakuutus koskee julkisessa ja yksityisessä terveydenhuollossa annettua välitöntä hoitoa. Halutessaan huoltajat voivat ottaa lisäksi oman tapaturma- ja/tai omaisuusvakuutuksen.

 

Lisätietoja:
Jaakko Saarinen
Puh. 0400-983993
jaakko.saarinen(a)vaasa.fi