Olet täällä

14.1.2019 - 11:38

Vaasan mukavin kaupunkitapahtuma Vaasa Picnic saa uuden vetäjän

Vaasa Picnic foto Ronja Leppänen
Vaasa Picnicistä on muodostunut pidetty kesäinen koko perheen tapahtuma. Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut siirtää nyt tapahtuman vetovastuun Pohjanmaan sosiaalipsykiatriselle yhdistykselle, joka on tehnyt työtä mielen hyvinvoinnin edistämiseksi jo 30 vuotta.

Pohjanmaan sosiaalipsykiatrisen yhdistyksen Työpaja Upseerilla harjaannutetaan sosiaalisia taitoja ja opitaan erilaisia työtehtäviä hyvinvointi-, kulttuuri- ja musiikkipajoissa. Toiminta on tarkoitettu työikäisille (18-65 v.) vaasalaisille, jotka ovat kohdanneet elämässään mielenterveyden haasteita. Sosiaalinen kuntoutus Upseerilla on vuorovaikutuksen opettelua ja siinä rohkaistumista, vastuun ottamista sekä itseluottamuksen lisäämistä yhdessäolon ja tekemisen kautta.

Vaasa Picnic etsii esiintyjiä

Jo kahdeksatta kesää järjestettävä Vaasa Picnic on esittävien taiteiden kaupunkitapahtuma, jossa erilaiset taiteenmuodot esittäytyvätVaasan kaupunginkesäartistit esiintyvät jälleen, mutta mahdollisuus esiintyä tarjotaan myös muille halukkaille. Uusien esiintyjien haku alkaa tammikuun lopulla.

Ilmainen tapahtuma järjestetään Upseerin puutarhassa. Huonon sään sattuessa esitykset siirretään Upseerin juhlasaliin. Piknikille saa tuoda omat eväät mukaan. Paikan päällä voi myös ostaa kahvia/teetä ja pientä purtavaa.

Tapahtumaa voi seurata:

https://vaasapicnic.wordpress.com/

https://www.facebook.com/Vaasapicnic/

https://instagram.com/Vaasapicnic/

 

Kuva: Ronja Leppänen

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat