Olet täällä

22.9.2017 - 10:54

Syyslomaleireillä liikutaan ja ollaan yhdessä

action_netti.jpg
Vaasan kaupungin liikuntapalvelut järjestää syyslomalla 16.–20.10. peruskouluikäisille lapsille liikuntapainotteisia leirejä, joissa myös leikki, harrastaminen ja yhdessäolo ovat vahvasti läsnä. Leireille voi ilmoittautua 11.10. saakka Vaasan kaupungin verkkokaupan kautta.

Eri puolille kaupunkia sijoittuvia leirejä järjestää Vaasan kaupungin liikuntapalvelut yhteistyössä paikallisten seurojen ja yhdistysten kanssa. Jokaisella leirillä tutustutaan muun liikunnallisen ohjelman lisäksi myös tennikseen ja tanssiin tiettyinä leiripäivinä.

 

Hietalahden koululla ja sen läheisyydessä olevilla alueilla järjestetään 16.–20.10. harrastuspainotteinen Action-Vepsu-leiri, jonka ohjelmaan sisältyy liikunnan, leikin ja yhdessäolon lisäksi jalkapalloa. Kokopäiväleiri järjestetään yhteistyössä VPS Junioreiden kanssa.

 

Isolahden ja Palosaaren alueilla sijoittuvassa Action-Vestis-kokopäiväleirissä ohjelmaan sisältyy liikunnan ja yhdessäolon lisäksi kädentaidot. Leiri järjestetään 16.–18.10. ja se toteutetaan yhteistyössä Vaasan Setlementtiyhdistys ry:n kanssa. Leiripaikkoja ovat Isolahden koulu, Vaasan Setlementtiyhdistys ry:n ja Setlementti Vestiksen tilat sekä niiden läheisyydessä sijaitsevat lähiliikunta-alueet.

 

Gerbyssä sekä Ristinummella ja Vanhassa Vaasassa järjestetään monipuolinen liikunnallinen kokopäiväleiri Action-Fun. Variskan koulun tiloissa leiri on 16.–17.10. ja Länsimetsän koulun tiloissa 19.-20.10. Leireillä ollaan myös koulujen läheisyydessä olevilla liikunta-alueilla.

 

Leireille voi ilmoittautua 19.9.–11.10. osoitteessa https://market.vaasa.fi/fi/liikunta-ja-nuoriso/liikuntaleirit. Ilmoittautua voi joko jokaiseksi tai yksittäiseksi päiväksi, mutta jokaiselle päivälle on ilmoittauduttava erikseen. Kaksikieliset leirit on suunnattu 1-4-luokkalaisille lapsille. Yhden leiripäivän hinta on 15 euroa, ja siihen sisältyy ohjauksen lisäksi lounas. Päivän aikana leiripaikkojen välillä kuljetaan ryhmässä pyöräillen tai kävellen.

 

Lue lisää: www.vaasa.fi/liikunta/action-liikuntaleirit
 

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat