Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Vaahteramäen avoin päiväkoti

Avoimen päiväkodin toiminta on tarkoitettu vaasalaisille alle kouluikäisille lapsille sekä heidän vanhemmilleen ja hoitajilleen. Vaahteramäen avoimen päiväkodin toiminta on kaksikielistä, ja henkilökuntaan kuuluu yksi suomenkielinen, yksi ruotsinkielinen ja yksi kaksikielinen työntekijä.

Avoimessa päiväkodissa kaikki aikuiset toimivat yhdessä lasten kanssa, mutta päävastuu lapsesta on mukana olevalla aikuisella. Toimintaan voi osallistua ilman ennakkovarausta.

Avoimessa päiväkodissa ei tarjota aterioita, mutta kahvia ja teetä voit ostaa pikkurahalla ja mikrossa voit lämmittää eväitä.

Avoimen päiväkodin kerhotoiminta on tarkoitettu ensisijaisesti 3-5-vuotiaille vaasalaisille lapsille, jotka eivät ole kunnallisessa päivähoidossa. Kerhoon otetaan enintään 16 lasta. Hae kerhopaikkaa

Päiväkodin toiminnan tarkoitus on antaa lapsille ja vanhemmille mahdollisuuden leikkiä, laulaa, askarrella, keskustella sekä viettää mukavia hetkiä yhdessä.

Vaahteramäen avoimessa päiväkodissa on otettu käyttöön kielisuihku -menetelmä, jossa lapset voivat tutustua vieraaseen kieleen eli ruotsiin tai suomeen muun muassa laulun ja leikin avulla.

Yhteystiedot

Päiväkodin yhteystiedot

Puhelinnumero

  • 0401687133

Henkilökunnan tavoitat myös sähköpostilla

Osoite

Olemme avoinna

  • Avoin päiväkoti: ma ja pe klo 8.30-15.00 sekä ti ja to klo 13.00-15.00 (kaksikielinen)

  • Kerho: ti-to klo 8.30-12.30