Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Unesco Maailmanperintö

Wasalinella Merenkurkun yli joka päivä

Kaksi maata, kaksi kaupunkia ja välissä upea Merenkurkun saaristo – sadat matkustajat kulkevat päivittäin Wasalinen kuljettamana Uumajan ja Vaasan välillä. Wasalinen laiva on suosittu ajanviettopaikka monipuolisen ravintolaja ohjelmatarjontansa takia, ja sen erityinen ilmapiiri houkuttelee ihmisiä viihtymään aina uudelleen ja uudelleen. Ainutlaatuinen tunnelma syntyy suomalaisen ja ruotsalaisen kulttuurin parhaiden palojen yhdistämisestä ja ripauksesta kansainvälistä twistiä.

Sisään tunnelmaan pääsee helposti tutustumalla ravintoloiden tarjontaan. Maukasta lähiruokaa on tarjolla Merenkurkun molemmilta puolilta, niin á la carte ravintolassa, kahvilassa kuin Saaristolaisbuffetissakin. Ruoka tuodaan suoraan lähialueiden tuottajilta ja valmistetaan itse laivan keittiössä. Monelle alkuruokana tarjottavat kalaherkut ovat koko laivamatkan kohokohta, kun taas toiset hurmioituvat runsaasta jälkiruokavalikoimasta. Merenkurkun saariston upea näköala tekee ravintolaelämyksestä joka kerta erilaisen.

Ostoksilla käynti on herkuttelun lisäksi olennainen osa laivamatkailua ja löytöjen tekeminen laivan myymälästä on aina yhtä hauskaa. Vakiotuotteiden, kuten hajuvesien, karkkien ja kosmetiikan lisäksi tarjolla on aina mielenkiintoisia ja yllättäviä tuotteita ja tuliaisiksi sopivia lahjoja. Myös ohjelmatarjonnassa näkyy vaikutteita Merenkurkun molemmilta puolilta.

Lapsille laivamatka jo itsessään on elämys. Kesäisin jokaisella matkalla on lapsille sopivaa ohjelmaa ja Wennimaskotti viihdyttää pienimpiä matkustajia. Laivan panoraamaikkunoista on hauska bongailla idyllisiä majakkasaaria ja hyvällä säällä aurinkokannelta voi vilkuttaa tervehdyksiä ohi ajaville veneille.

Laivamatkan checklist

  • Bongaa merikotka laivan ikkunasta
  • Halaa Wenni-maskottia
  • Maista Merenkurkun lähiruokaa
  • Kysy baarimikolta parhaat drinkkivinkit
  • Selvitä, mikä eläin Wenni on

 

Julkaistu 14.2.2020

Wasaline

Katso aikataulu, tarkempi ohjelma ja erikoisteemat osoitteesta www.wasaline.com

Sähköposti: info@wasaline.com

Suomi +358 20 771 6810
Ruotsi +46 90 185 200

Wasaline

Viihdy Vaasassa!

hotellipaketit vaasan kaupunginteatteri

Lyhyt matka nukkumaan

Majoitu Vaasassa

Syö, juo ja viihdy

Ravintolat ja kahvilat
Sugar - Piukat paikat | Vaasan kaupunginteatteri

Sano se kulttuurin kielellä

Kulttuuritarjonta Vaasassa

Tarinoita Vaasan seudulta