Ohita valikko

Sano se kulttuurin kielellä

Vaasan seudun teatteritarjonta on monipuolisempi kuin koskaan. Vaasan kaupunginteatteri tarjoilee tuttuun tapaan klassikoita, musikaalia ja lastenteatteria. Wasa Teater on juuri avannut ovensa mittavan remontin jälkeen, joten puitteet ovat entistä vaikuttavammat. Eikä teatterielämys ole enää kielestä kiinni – monista esityksistä voi nauttia tekstityksen ansiosta sekä suomeksi että ruotsiksi.

Englanninkielistä ohjelmistoa tarjoilee esimerkiksi kulttuuritalo Ritz ja alueen muun lavataiteen toimijat. Tapahtumakalenterista löydät ajankohtaiset tiedot ohjelmistosta ja kesäteatteritarjonnasta.

Paikallisia tarinoita

Kuntsi

Arkkitehtuurin hieno historia huokuu Vaasan keskustan kortteleissa ja upeat kulttuurikohteet ovat täynnä jännittäviä tarinoita. Koe kaupunki kävellen eri aikakausien arkkitehtien jalanjäljissä tai hyppää menneen ajan kulttuurivaikuttajien maailmoihin. Saatavilla on opastettuja kävelyitä ja omin päin tehtäviä kierroksia.

Kulttuuritarjonnan checklist

Lyhyt matka nukkumaan

KHotel Astor Vaasan keskustassaeskustan hotellit sijaitsevat aivan kävelymatkan etäisyydellä museoista, teattereista, gallerioista ja muusta kulttuuritarjonnasta. Voit nauttia elämyksistä myöhäiseen iltaan, sillä rauhalliset yöunet odottavat ihan nurkan takana. Majoitusvaihtoehtoja on tarjolla jokaiseen makuun ja budjettiin.


Hotellit Vaasan keskustassa

 

Teksti julkaistu 14.2.2020

Tarinoita Vaasan seudulta