Ohita valikko

Kapteeni vaihtaa vapaalle

Tim Sparv on Suomen jalkapallomaajoukkueen, ”Huuhkajien”, kapteeni ja kotoisin Vaasan läheltä Oravaisista. Huuhkajat saavuttivat historiallisen merkkipaalun etenemällä kesän 2020 EM-kisoihin ensimmäistä kertaa historiansa aikana.

Tim uskoo hyvän joukkuehengen voimaan paitsi kentällä, myös sen ulkopuolella. Erityisen lähellä hänen sydäntään on juniorijalkapallon ja lasten liikkumisen tukeminen. Vaasan seudulle hän on lahjoittanut jo kaksi tekonurmikentää, jotka ovat vapaasti asukkaiden käytössä.

”Vaasassa on kaikki kaupungin palvelut helposti saatavilla, ja veneellä mökille pääsee vajaassa puolessa tunnissa.”

Parasta Vaasassa

Vaasan saaristo

”Minulla on kesämökki Kuusisaaressa, ja siellä rentoudun aina parhaiten. Valitettavasti viime aikoina en ole ehtinyt viettää siellä niin paljon aikaa kuin haluaisin. Vaasan saaristo kannattaa kokea!”


Maailmanperintösaaristo

Yöelämä

”Aina välillä ehtii rentoutumaan kavereiden kanssa, ja Vaasan ravintolatarjonta antaa siihen mahtavat puitteet. Erityisesti Office Sports Barissa olen viettänyt monta hauskaa iltaa samanhenkisten ihmisten seurassa. Tunnelma on erinomainen, sillä urheilun, huonon läpän ja tyrnishottien yhdistelmää on vaikea päihittää.”


Bailaa läpi yön!

Avantouinti

“Hietasaaressa sijaitsee avantouimaseura Vaasan pingviinit ry:n sauna ja avantouintiin sopiva laituri. Avantouinti, siihen loistavasti sopiva ympäristö ja paljon erilaisia ihmisiä viettämässä aikaa yhdessä – ihan mahtavaa!”


Vaasan pingviinit ry – Avantouinti Vaasassa

Teksti julkaistu 14.2.2020

 

Kesäloma 2021 Vaasan seudulla

Aidosti meren äärelle levittäytynyt Vaasa ja sen onnelliset asukkaat tekevät vierailustasi ikimuistoisen. Kaupunki ympäröivine seutuineen tarjoaa tekemistä oman perheen tai porukan kesken, kaipasit sitten metsään, merelle tai kesäkaupungin kiireettömille kaduille.

Tarinoita Vaasan seudulta