Förbigå menyn

Mat, dryck och nöje

Välj önskad typ av restaurang och/eller område eller sök med hjälp av sökord, avsluta med att trycka ”Visa sökresultat”.

Välj typ
Ta bort filter
 • Lunchdisken

  Köpingsvägen, Maalahti

  Lunchrestaurang i centrum av Malax.

  +358 50 430 2190

  info@lunchdisken.fi

  https://kottdisken.fi/lunchdisken/?lang=fi

  Facebook

 • Storjetari

  Köpingsvägen 11, Maalahti

  Grillmat då den är som bäst och mitt i byin!

  +358 40 511 0061

  https://www.storjetari.fi/fi/etusivu/

  Facebook

 • Strandservice

  Åminnevägen 439, Maalahti

  Strandservice handlar om god mat och att ha en trevlig stund tillsammans. En träffpunkt för alla. Det är här du får de bästa hamburgarna och träffar vänner. Sitt ner vid ett bord på vår terass med utsikt över den skimrande Åminnefjärden, ta en kall öl och njut av den vackra solnedgången i en avslappnande atmosfär.

  +358 44 582 5855

  http://strandservice.fi

  Facebook

 • Åminne Folkpark

  Paviljongsvägen 21, Malax,

  Åminne Folpark r.f är en ideell förening i Malax, Finland. Vi bedriver nöjes- och kulturverksamhet samt hyr ut våra utrymmen till andras evenemang, företagsevenemang, bröllop och fester. All verksamhet bygger på frivilliga krafter.

  Våra utrymmen är anpassade för användning året om och området rymmer cirka 4.000 personer. Paviljongen rymmer 1.800 personer stående (eller dansande) och 800 personer som sittande publik. Sittande gäster vid bord (ex. evenemang med mat) rymmer lokalen 400 personer. Därtill betjänar krögarna mindre grupper i restaurangen och i Aktia-salen.

  Vi finns belägna 20 minuter söder om Vasa dit det finns goda förbindelser med flyg, båt och tåg. Det är alltså enkelt att ta sig till Åminne Folkpark. Till våra evenemang arrangeras busstransport från närliggande områden.

  Du kan läsa mer om oss och vår verksamhet i vår egen tidning som utkommer fyra gånger i året och hittas elektroniskt här!

  +358 50 544 4880

  info@aminnefolkpark.fi

  https://aminnefolkpark.fi/

  Facebook

 • Åminne Kök & Bar

  Paviljongsvägen 21, 66100 Malax

  Åminne Kök & Bar drivs av krögarna Madelene Vikstrand och Jan Peter Ivars sedan sommaren 2018.

  Efter en omfattande renovering är restaurangen nu öppen även under vinterhalvåret. Restaurangens utrymmen består av två skilda salar, två terrasser, garderob och toaletter.

  Vardagar serveras buffélunch, under kvällar och veckoslut á la carte-meny. Åminne Kök & Bar ordnar även bruncher, temakvällar och festmenyer vid högtider.

  +358 40 705 8890, +358 50 527 9625

  aminnebarkok@gmail.com

  https://aminnefolkpark.fi/restaurangen/

  Facebook

 • Åminne stugbys restaurang

  Åminnevägen 409, Malax

  Åminne Stugby är beläget på västkusten vid havet och är ett utmärkt alternativ för övernattning! På campingområdet finns olika storlekar och standard på stugor, tält- och husvagnsplatser, strandbastu, grillkåta som alla gäster får använda samt en liten lekplats åt barnen. Hos oss kan man övernatta från maj till september, övriga tider enligt väder och överenskommelse.

  Till vår service hör också en restaurang med A-rättigheter, mötesutrymmen, och en bastuavdelning med jacuzzi.

   

  +358 (0)50 468 4822

  info@aminnelomakyla.fi

  http://www.aminnestugby.fi/

  Facebook

 • Bergö Café & Hantverk

  Bredhällsvägen 77, Malax

  I Bergös äldsta hus, en gammal bondstuga byggd 1763, finns Bergö Café & Hantverk.

  Bergö Cafe & Hantverk erbjuder delikata bakverk och mathantverk, hemgjord glass samt olika evenemang för både bybor, sommargäster och turister .

  Carola West som driver caféet äger även företaget Skärgårdsdelikatess. Hennes populära havtornsgelé blev startskottet, och sedan dess har sortimentet utökats med många andra produkter. Fortfarande är just havtorn i fokus, och speciellt glöggen kryddad med saffran har blivit omtyckt. https://www.facebook.com/Skärgårdsdelikatess-962180483887906/

   

  +358 50 363 8073

  skargardsdelikatess@gmail.com

  Facebook