Förbigå menyn
kokous

Arbetssökande

Den livskraftiga näringsstrukturen i Vasa är en av nyckelfaktorerna bakom den höga sysselsättningsgraden. Sysselsättningsläget i Vasaregionen är bland de bästa i Finland. Inkomstnivån ligger nästan på huvudstadsregionens nivå, och proportionellt sett är regionen Finlands mest företagstäta område.

Vår service för arbetssökande

  • Simhallen

    De fyra olika bassängerna i simhallen erbjuder varje åldersklass ett lämpligt ställe att röra sig på.

  • Sysselsättningsservice

    Syftet är att erbjuda sysselsättning med lönesubvention för långtidsarbetslösa i Vasa, sysselsätta partiellt arbetsföra, ge ungdomar inklusive ungdomar med specialbehov sommarjobb, erbjuda civiltjänstpliktiga Vasabor civiltjänstgöringsplatser samt stöda sysselsättningsfrämjande projekt.

  • Vasa regionens arbetsmöjligheter

    Toppenjobb för toppentyper! Här i Vasaregionen behövs många slags experter just nu. Är du intresserad av en internationell karriär inom energiteknologibranschen? Eller arbetar du inom sjukvårdsbranschen och vill ha en intressant arbetsmiljö? Bekanta dig med nya karriärmöjligheter i Vasaregionen.

Evenemang

Aktuellt

Nyheter

15.3.2024

Yrkeskunniga personer inom småbarnspedagogiken erbjuds 65 jobb i Vasa

Lycka är att jobba med barn: i Vasa behöver vi fler entusiastiska, yrkeskunniga personer inom småbarnspedagogiken som är intresserade av att utveckla sitt...

Nainen halaa lasta talvimaisemassa.
12.2.2024

Vasa söker 25 nya lärare

Lärarrekryteringen till Vasa stads finskspråkiga grundläggande utbildning inleds den 12 februari och fortsätter ända till den 6 mars. Rekryteringen sker...

Opettajat käytävällä