Förbigå menyn

Shopping

Välj önskad typ av shopping och/eller område eller sök med hjälp av sökord, avsluta med att trycka ”Visa sökresultat”.

Välj typ
Ta bort filter
 • Ekosoppi

  Hovrättsesplanaden 20, Vaasa

  Ekosoppi är en ekoaffär som grundades år 2007 och finns i centrum av Vasa. Vi har ett stort urval av ekologiska produkter till hemmet, naturkosmetika, kosttillskott, ekologiska matprodukter, te och kaffe.

  +358 44 3215 247

  myymala@ekosoppi.fi

  https://www.ekosoppi.fi/

  Facebook

 • Kicks

  Espen, Hovioikeudenpuistikko, Vaasa

  KICKS har en av de mest omfattande urvalen av smink, dofter och hud- och hårvård i Finland. På KICKS kan du shoppa för smink, parfymer, och andra produkter från exklusiva varumärken. Professionella kosmetologer och sminkartister hjälper dig att hitta de rätta produkterna.

  +35827249052

  https://www.kicks.fi/

  Facebook

 • Kicks - GW Galleria

  Stenhagavägen 14, Vasa

  KICKS är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Med välutbildade skönhetsexperter i 230 butiker i Sverige, Norge och Finland och en modern omnikanallösning, där fysisk butik och e-handel integreras, erbjuder KICKS personliga och inspirerande skönhetstjänster från ett brett utbud av varumärken. Kicks har flaggskeppsbutiker i Stockholm, Göteborg, Oslo och Malmö och ingår i Axel Johnson Group.

  +35827249066

  https://www.kicks.fi/

  Facebook

 • Life

  Rewell Center, Vaasa

  Våra Life-experter är skolade för att hjälpa dig att uppnå ett balanserat liv.  Vår verksamhet styrs av strävan efter den mest naturliga hälsan och välbefinnandet.

  +358 (0)400 940 441

  https://www.life.fi/

  Facebook

 • Normal

  Hovrättsesplanaden 16, 65100 Vaasa

  Hos NORMAL säljer vi helt normala varor till onormala priser. Sortimentet omfattar kända märkesvaror inom t.ex. hudvård, hårvård, tandvård, schampo, makeup och rengöring. Kort sagt: Alla de saker du inte kan vara utan i din vardag och helst inte vill sakna på hyllorna därhemma. Alla varor säljs till fasta, låga priser och det betyder att du inte kan hitta försäljningserbjudanden och prissänkningar hos oss. I gengäld kostar varorna detsamma nästa gång du kommer.

  +358 50 331 1915

  marketing@normal.fi

  https://www.normal.fi/

  Facebook

 • Sokos Vaasa

  Övretorget, Vaasa

  Sokos i Vasa finns i Köpcentret Rewell (övre torget 2). Välkommen att bekanta dig med vårt sortiment av mode, skönhet och heminredning!

  Sokos är en varuhuskedja som har betjänat finländska konsumenter i 71 år genom att erbjuda ett brett utbud av skönhets-, mode- och heminredningsprodukter och tjänster. Utöver välkända varumärken fokuserar Sokos på personlig och kunnig service. Den uppdaterade webbutiken sokos.fi kunder dygnet runt, sju dagar i veckan.

  +358 20 780 7710

  https://osuuskauppakpo.fi/sv/sokos_sv/

  Facebook

 • The Body Shop

  Rewell Center, Vaasa

  The Body Shop är ett internationellt kosmetikföretag som erbjuder hud- och hårvårdsprodukter till både kvinnor och män. Till utbudet hör också en mångsidig och bred sminkserie. Största delen av produkterna grundar sig på äkta råvaror från naturen. Ute i världen är The Body Shop känt som en pionjär inom den etiska verksamheten. Till företagets mest centrala verksamhetsprinciper hör kampen mot djurtester inom kosmetik, rättvis handel, miljöskydd och respekt för de mänskliga rättigheterna.

  +358 (0)6 312 1001

  https://www.thebodyshop.fi/

  Facebook

 • Vasa Naturkost

  Hovrättsesplanaden 15, Vaasa

  Välkommen att bekanta dig med vårt stora urval av hälso- och naturprodukter! Legitimerade fytonomer, kostrådgivare och kunninga hälsokostförsäljare hjälper dig att hitta rätt i produktdjungeln. Vi har ett stort sortiment av bl a kosttillskott, registrerade naturläkemedel, livsmedel, kosmetik och superfood. Dessutom säljer vi bla homeopatiska medel.

  +358 6 317 4493

  info@vaasanluonnonravinto.fi

  https://vaasanluonnonravinto.fi/

  Facebook