Förbigå menyn

Shopping

Välj önskad typ av shopping och/eller område eller sök med hjälp av sökord, avsluta med att trycka ”Visa sökresultat”.

Välj typ
Ta bort filter
 • Ammata Spa

  Pitkäkatu 61, Vaasa

  ammata spa

  Vi välkommnar dej till ett Unikt Thailändskt Dag Spa med avslappning och välmående. Skäm bort dig själv, slappna av i både kropp och själ. Ge dig själv en minnesvärd gåva: tid för dig själv och din hälsa. Det går också bra att komma tillsammans med vänner ! Vi har tre utbildade therapister som kan ta hand om er på samma gång i Vasa !

  050 3282664

  info@ammataspa.fi

  http://www.ammataspa.fi/

  Facebook

 • Cava

  Vasaesplanaden 14, Vasa

  Cava erbjuder heltäckande bastjänster inom hårvård, som klippning, färgning och lockbehandling. Utöver detta erbjuder vi hårförlängningar, rakning samt olika behandlingar för hår och hårbotten.

  Enastående make-up är något vi kan. I vårt team finns fyra utbildade make up-artister/maskerare som fixar make up och maskeringar till alla tillfällen i ditt liv.

  Cava erbjuder olika möjligheter till kundtillställningar. Vi organiserar tillställningar för exempelvis kompis- och arbetssällskap, möhippor och till firmans julfest. Vi kan arrangera handledning för uppsättningar eller make-up, eller så kan Cava med personal reserveras till er användning när ni gör er färdiga inför en fest.

  Bröllopsdagen börjar på Cava med ett glas bubblande som ingår i bröllopspaketet. I priset för en bröllopsuppsättning ingår frisyrens planering från början till slut tillsammans med dig, bruden. När vi funderar på din frisyr, tar vi i beaktande din klänning, smycken och blommor.

  +358 6 312 0091

  info@cava.fi

  https://www.cava.fi

  Facebook

 • Ekosoppi

  Vaasanpuistikko 20, Vaasa

  Ekosoppi är en ekologisk affär som grundades år 2007.

  044 3215 247

  myymala@ekosoppi.fi

  https://www.ekosoppi.fi/

  Facebook

 • Emotion

  Rewell Center, Vaasa

  Emotion erbjuder skönhet, välbefinnande och yrkeskunnig betjäning i en tilltalande omgivning. Hos oss får du lyxiga märkeskosmetika, vardagskosmetika, hälsoprodukter och underkläder för damer. Experterna på hudvård och makeup som jobbar på Emotion hjälper dig gärna välja produkter. Hos oss kan du också bekanta dig med de senaste innovationerna inom skönhetsbranschen. Urvalen dofter för damer och herrar omfattar utom intressanta nyheter också klassiker och aktuella dofter. Du kan beställa tid till en avgiftsfri Skönhetstimme och få personlig rådgivning om hudvård, makeup och t.ex. val av underkläder. Vi erbjuder idéer och välbefinnande som piggar upp i vardagen och sätter guldkant på livet.

  020 780 8680

  https://www.sokos.fi/fi/sokos

  Facebook

 • Hair Rewell Center

  Rewell Center, Vaasa

  Hair Rewell Center är en frisörsalong som är belägen mitt i Vasa centrum, i Rewell Center köpcentrum. Vi betjänar alltid våra kunder yrkesmässigt och med gott humör.

   

  06-3177448

  Facebook

 • Hairlekiini

  Rewell Center, Vaasa

  Från Hairlekiini får du en professionell och personlig service. Vår personal utbildas regelbundet i hårfärgning, strukturbehandlingar och i klippning.  Vi har den senaste informationen om frisörindustrin, både inom teknik och i våra produkter. Vi erbjuder dig ett unikt och omfattande urval av världens bästa frisörprodukter, som vi också använder i salongen. På så sätt kan vi ta hänsyn till varje kunds individuella behov.

  010 229 0270

  http://www.hairlekiini.fi/

  Facebook

 • Hovisepät

  Espen, Hovioikeudenpuistikko, Vaasa

  Hovisepät är en guldsmedsbutik med full service på nedretorget i Vasa. Vi är ett helt inhemskt privatägt familjeföretag, som grundades 1960. Vi jobbar redan på tredje generationen med passion för branschen. Från vår exceptionellt stora och högklassiga urval hittar du klockor, smycken och gåvor till alla tillfällen.

  010 3220 442

  https://www.hovisepat.fi/

  Facebook

 • Kicks

  Espen, Hovioikeudenpuistikko, Vaasa

  KICKS har en av de mest omfattande urvalen av smink, dofter och hud- och hårvård i Finland. På KICKS kan du shoppa för smink, parfymer, och andra produkter från exklusiva varumärken. Professionella kosmetologer och sminkartister hjälper dig att hitta de rätta produkterna.

  +35827249052

  https://www.kicks.fi/

  Facebook

 • Kicks - GW Galleria

  Stenhagavägen 14, Vasa

  KICKS är Nordens ledande skönhetskedja och erbjuder ett helhetskoncept inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Med välutbildade skönhetsexperter i 230 butiker i Sverige, Norge och Finland och en modern omnikanallösning, där fysisk butik och e-handel integreras, erbjuder KICKS personliga och inspirerande skönhetstjänster från ett brett utbud av varumärken. Kicks har flaggskeppsbutiker i Stockholm, Göteborg, Oslo och Malmö och ingår i Axel Johnson Group.

  +35827249066

  https://www.kicks.fi/

  Facebook

 • Kultajousi - Rewell

  Rewell Center, Vaasa

  Kultajousi är en detaljhandelskedja som har fokus på moderna smycken och klockor.

  0207000616

  https://www.kultajousi.fi/

  Facebook

 • Kultajousi GW Galleria

  Kivihaantie 14, Vaasa

  Kultajousi grundades 1967 som ett familjeföretag vars första butiker låg i Tavastehus. Genom förvärv växte Kultajousi successivt till en rikstäckande kedja av guldsmedsbutiker. Den största tillväxtspurten skedde i början av 2000-talet

  020 7000667

  kultajousi.767@kultajousi.fi

  https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.kultajousi.fi%2F%3Ffbclid%3DIwAR1hYO4ybMdW1yWhN3oYfBV-KJu5ocz0wKnkxUhhDpsY1KDr7LWuTWETz24&h=AT1hPbQMO9NaxLsqNOv_ZQdTMjWUkruvHMJPuIW-OVJ1LXJ9r33uvXcIEfwFpCxdVaGKNrnuE5T2x3T87XI6nnxLWHgjMdtGjYX1oY9duaBXQbMS8RcCTy7SMoTHahwZ9Gu86Q

  Facebook

 • Life

  Rewell Center, Vaasa

  Våra Life-experter är skolade för att hjälpa dig att uppnå ett balanserat liv.  Vår verksamhet styrs av strävan efter den mest naturliga hälsan och välbefinnandet.

  +358 (0)400 940 441

  https://www.life.fi/

  Facebook

 • Normal

  Hovrättsesplanaden 16, 65100 Vaasa

  Hos NORMAL säljer vi helt normala varor till onormala priser. Sortimentet omfattar kända märkesvaror inom t.ex. hudvård, hårvård, tandvård, schampo, makeup och rengöring. Kort sagt: Alla de saker du inte kan vara utan i din vardag och helst inte vill sakna på hyllorna därhemma. Alla varor säljs till fasta, låga priser och det betyder att du inte kan hitta försäljningserbjudanden och prissänkningar hos oss. I gengäld kostar varorna detsamma nästa gång du kommer.

  +358 50 331 1915

  marketing@normal.fi

  https://www.normal.fi/

  Facebook

 • Parturi-kampaamo Fanny

  Kauppakeskus Rewell, Vaasa

  Hemtrevlig frisörsalong i köpcentret Rewells 1. våning i Emotion. Hos oss finns det tillgång till frisörtjänster, sminkning och färgning av fransar och bryn.

  +358 44 974 1037

  http://kampaamofanny.fi/index.html

  Facebook

 • Salkari

  Rewell Center, Vaasa

  Till vårt omfattande sortiment hör smycken, klockor och presentartiklar av kvalitetsmärken, samt tidlösa klassiker och dagens hetaste trender.

  +358 (0)10 322 2999

  http://www.salkari.fi/

  Facebook

 • The Body Shop

  Rewell Center, Vaasa

  The Body Shop är ett internationellt kosmetikföretag som erbjuder hud- och hårvårdsprodukter till både kvinnor och män. Till utbudet hör också en mångsidig och bred sminkserie. Största delen av produkterna grundar sig på äkta råvaror från naturen. Ute i världen är The Body Shop känt som en pionjär inom den etiska verksamheten. Till företagets mest centrala verksamhetsprinciper hör kampen mot djurtester inom kosmetik, rättvis handel, miljöskydd och respekt för de mänskliga rättigheterna.

  +358 (0)6 312 1001

  https://www.thebodyshop.fi/

  Facebook

 • Vaasan Luonnonravinto

  Hovrättsesplanaden 15, Vaasa

  Välkommen att bekanta dig med vårt stora urval av hälso- och naturprodukter! Legitimerade fytonomer, kostrådgivare och kunninga hälsokostförsäljare hjälper dig att hitta rätt i produktdjungeln. Vi har ett stort sortiment av bl a kosttillskott, registrerade naturläkemedel, livsmedel, kosmetik och superfood. Dessutom säljer vi bla homeopatiska medel.

   

  06-3174493

  info@vaasanluonnonravinto.fi

  https://vaasanluonnonravinto.fi/

  Facebook