Förbigå menyn

Aktiviteter och natur

Sök intressanta aktiviteter och attraktioner enligt typ och/eller område eller med hjälp av sökord, avsluta med att trycka ”Visa Sökresultat”.

Välj typ
Ta bort filter
 • Fiskevårdsavgift

  Fiskevårdsavgiften ska betalas om man är 18–69 år och fiskar med drag eller fångstredskap eller fångar kräftor.

  Fiskevårdsavgiften berättigar att fiska med ett spö i nästan hela landet, i vissa fall behöver man också ett tillstånd av vattenområdets ägare. Fiskevårdsavgiften används till att förvalta fiskevatten och fiskbestånd samt övervaka fisket och erbjuda fiskare rådgivningstjänster.

   

  https://www.eraluvat.fi/se/fiske/fiskevardsavgift.html

 • Fiske i Kvarken

  Kvarkens skärgård | Unescos världsarv, Björkövägen, Mustasaari

  Har du sett när man fiskar med strömmingstackel från Replot bro? På en rev kan det finnas upp till 10 krokar. Strömmingarna, och ett fyrtiotal andra fiskarter, trivs som fisken i vattnet i Kvarkens grunda och näringsrika vatten. Pröva din egen fiskelycka!

  https://www.vaasa.fi/sv/se-och-upplev/kvarkens-skargard/upplev-i-kvarken/att-gora-i-kvarken/fiske/

 • Villa Meribjörkö

  Raippaluodontie 1089, Korsholm

  Jukka Viita-aho, skeppare vid Villa Meribjörkö, är känd för sin förmåga att ordna högklassigt program, som han styr med många års erfarenhet. Som gammal scout känner han till naturen och kan leda sina gäster till skärgårdens mest givande upplevelser – oavsett om det är fiske eller stämningsfulla utfärder.
  Kvarkens rena vatten, rika natur och levande landskap erbjuder upplevelser för alla sinnen under alla årstider.

  +358 44 368 3006

  jukka@meribjorko.fi

  https://www.meribjorko.fi/sv/om-oss

  Facebook

 • Westcoast Sportfishing

  Westcoast Sportfishing drivs av fiskeguide Johan Nydahl och erbjuder spännande fiskeupplevelser i Österbottens skärgård. Fiskeguiden guidar er eller ert företag året runt i olika typer av spöfiske främst efter gädda och abborre.

  Vid större grupper samarbetar företaget med andra fiskeguider i närheten som känner vattnen och fiskeplatserna. Westcoast Sportfishing arrangerar halv och heldagsturer som kan inkludera mat, bastu och boende efter era behov.

  +358 50 553 2360

  info@westcoastsportfishing.fi

  http://www.westcoastsportfishing.fi/

  Facebook