Du är här

13.4.2017 - 14:02

Simhallen svarade på kundernas önskemål: månadskort och elektroniskt SporttiPassi i bruk

Vesijumppa uimahallissa
I Vasa simhall tas under april i bruk både ett månadskort och SporttiPassis elektroniska motionssedel. Bägge är förnyelser som kunderna önskat.

Nya månadskort kan köpas från simhallen fr.o.m. 13.4. Månadskortet laddas på ett armband och det fungerar 31 dagar från första aktiveringen. Månadskortet kan man ta i bruk när man själv vill. Med kortet kan man en gång simma, gå på vattengympa och på gymmet under ett dygn.

För att få månadskortet ska kunden först lösa in ett eget armband för 8 euro och därefter kan månadskortet laddas på armbandet.

- Om det på kundens armband finns seriebiljetter eller morgonsimningar, lönar det sig att använda dem till slut innan man köper ett månadskort, tipsar serviceförman Sari Kivelä från Vasa simhall.  

Månadskortets pris är 55 euro. Det billigare månadskortet för 40 euro kan köpas av pensionärer, studerande, arbetslösa, morgonsimmare samt över 12-åriga barn. Månadskortet är personligt.

Om månadskortet gäller för en tid då simhallen är stängd, ersätts kunden inte för dagarna. Sådana kan vara t.ex. simtävlingar och andra evenemang, helger, veckoslut på sommaren eller eventuella störningar gällande bassängvattnet, då bassängutrymmena måste hållas stängda.

Elektronisk motionssedel som betalmedel

En elektronisk motionssedel som erhållits av arbetsgivaren är ett riktat personligt betalmedel, med vilket man kan betala produkter i simhallens kassa. Sedlarna gäller för simavgifter och simkurser för vuxna och med dem kan man också betala i Sandvikens konditionshus eller köpa hälsomotionskort.

- T.ex. ett månadskort för eget bruk kan man betala med elektroniska motionssedlar som erhållits av arbetsgivaren, berättar Kivelä.

Vasa stad har i början av april ingått avtal om ibruktagande av SporttiPassi. I simhallen har man tidigare kunnat betala med Tyky-Onlines elektroniska motionssedlar samt med Smartum-, Edenred- och Tyky-sedlar i pappersform. Förhandlingar förs också med andra som erbjuder elektroniska motionssedlar.

Relaterade artiklar: 

Senaste