Du är här

10.4.2019 - 10:15

Boka tid på nätet till seniorklubben Pärlestunden

Opiskelijat Helmen hetken toiminnassa.
Nu kan du boka tid på nätet till den avgiftsfria seniorklubben Pärlestund. Pärlestunden har öppet måndagar till torsdagar kl. 10-14. För seniorklubbsverksamheten svarar Vamia samt hem- och anstaltsvård.

Seniorklubben Pärlestund finns i Brändö på adressen Kaptensgatan 32, i Brändös Pärlas tredje våning. Den avgiftsfria Seniorklubben fungerar med tidsbeställning, tfn 040 645 8656 då klubben är öppen eller via webbadressen: www.vaasa.fi/sv/parlestunden.

För beställning av tid på nätet ska kunden eller den som beställer ha en e-postadress. Till e-posten kommer en reserveringsbekräftelse och en länk, via vilken den som reserverar själv kan göra ändringar och annulleringar. Tidsbeställningar och ändringar kan man göra via nätet ett dygn (24h) innan den reserverade tiden.

Vamias studerande svarar för seniorklubbverksamheten

– Seniorklubbens verksamhet planeras och genomförs av studerande vid Vamia tillsammans med lärarna. Kunderna beaktas som individer och verksamheten byggs upp utgående från deras önskemål. På Pärlestunden ordnas mångsidiga program med bl.a. musicerande, temadagar och motion, berättar Vamias lärare Marjut Töyli.

Vamias studerande avlägger genom verksamheten studier inom olika kompetensområden eller praktikperioder.

Nya kunder är varmt välkomna med

– Vasaseniorerna har hittat seniorklubben Pärlestund, som öppnades i augusti 2018, bra. Vi önskar mera nya kunder till Pärlestund, för klubben erbjuder seniorerna stimulans, aktiviteter och trevligt sällskap i vardagen. Även närståendevårdarna kan komma med sina makar/makor till seniorklubben t.ex. när de ska uträtta ärenden, berättar Brändös Pärlas enhetschef Marjo Suutari.

Senaste

Café Kanttorila
19.6.2019
Kyrkbacken i Lillkyro är ett värdefullt kulturlandskap, där det precis har öppnats ett nytt café i gamla Kanttorila. Även Bleckslagarmuseet flyttar in på samma gårdsområde och stärker kulturklustret...