Du är här

13.5.2019 - 16:41

Vasa Körfestival börjar på torsdag

Humanophones
Vasa Körfestival bjuder återigen på ett mångsidigt program för musikvänner 16–19.5.2019. Till festivalens huvudartister hör Humanophones från Frankrike, Double Date från USA, Cantores Minores och Philomela. För barnen framförs en Askungen-opera.

Konserter ges på olika håll i Vasa, bl.a. i stadshuset, Ritz och i kyrkorna. Körer uppträder också i servicehusen, Onkilahden yhtenäiskoulu och i fängelset samt i Korsholm, Malax, Korsnäs och Kristinestad.

Pop up –konserter med fritt inträde kan man utöver på Espen, i huvudbiblioteket och på Arbis också lyssna på i ett flertal restauranger på olika håll i staden. Non stop –konserterna är också gratis och de ordnas på fredagen i Drama-salen på huvudbiblioteket samt på lördagen i kulturhuset Fanny.

Man kan bekanta sig med festivalens hela repertoar på webbsidan www.vaasachoirfestival.fi, som innehåller uppgifter om de biljettpaket som finns till försäljning.

Biljetter kan köpas vid NetTicket, Studio Ticket och NetTickets alla biljettförsäljningsställen runtom i landet. Under festivalen kan biljetter köpas på festivalkansliet i stadshuset. Biljetter kan även köpas vid dörren på konsertplatsen en timme innan konserten börjar.

Körfestivalens programblad finns bl.a. på följande ställen:Vasa stads bibliotek och museer, Vaasa-opisto, Arbis, Medborgarinfo, Visit Vaasa, Studio Ticket, Prisma Vasa, Sokos Hotel Royal Vaasa, Sokos Hotel Vaakuna, Brasserie & Bar Fondis och Vasa stadshus.

Bild: Humanophones

Relaterade artiklar: 

Senaste

Lamppu
23.8.2019
Visste du att chauffören i betydande grad kan påverka bilens bränsleförbrukning? Spartips kan du få på avgiftsfria föreläsningar, som är avsedda för alla, vid Vaasa-opisto den 4 september kl. 14 och...
Kuva syksyisestä rannasta
14.8.2019
Anmäl dig senast 3.9. En stödgrupp för dig som vill sluta röka börjar ti 10.9.2019. Träffarna...