Förbigå menyn

Konstnärsträff på Malakta

Artikelkategorier: Seminarier, föreläsningar och möten Utflykter och guidade rundturer

Träffa konstnärskolleger, bekanta dig med Malaktas verksamhet och utrymmen och knyt nya kontakter.

Känner du, som konstnär, att du ibland saknar ett sammanhang? Vill du träffa andra konstnärer inom olika konstområden (bildkonst, skulptur, teater, fotokonst, litteratur, musik etc.), hitta nya samarbeten, bolla ideér eller längtar du bara efter att möta andra likasinnade och prata över en kopp kaffe i en kreativ miljö? Då är denna träff något för dig.

Tema: Idéverkstad

– Kaffe & välkommen
– Idéverkstad 13:00-15:30
– Fri samvaro och möjlighet att köpa en salt matbit

Bonus!
– Krokikurs 16:00-18:30 (kostar 5€)

PROGRAM
I en idéverkstad har du möjlighet att få feedback på nåt du jobbar med eller få inspiration av andras frågeställningar. Vi jobbar i mindre grupper i en trygg och stödjande miljö.

Vill du få feedback på en idé meddela oss gärna på förhand så vi kan planera upplägget. Förbered dig också genom att tänka ut en eller två centrala frågor eller problem du vill ha svar på (t.ex. Skulle ni komma på mitt evenemang? Har ni förslag på samarbetspartners? För att uppnå målen, vad behöver jag tänka på?).

Har du ingen idé du vill få feedback på? Då kan du komma ändå och istället insupa inspiration och best-practices råd.

Efteråt har vi också tid för en kopp kaffe eller te till och fri samvaro.
Konstnärsträffen är gratis.

!!! Anmäl er gärna innan den 18.4, till magdalena@malakta.fi !!!

********************
Övriga aktiviteter på Malakta denna dag:
– 16.00-18.30 Krokikurs med levande modell under ledning av konstnärerna Valentina Gelain och Bekim Hasaj. Krokin kostar 5 € / person.

Kurstillfället är öppet för allmänheten som ett Art Saturday-evenemang, men deltagarna i konstnärsträffen har förtur om du anmäler dig innan 6.4. Krokin kostar 5 € / person.