Du är här

Investera i Vasa

Vi är föregångare inom energi – kom med i gänget! Tack vare vår energiska drivkraft är vår stad även känd som EnergyVaasa, Nordens ledande energiteknologikluster. Här i västra Finland, Österbotten, kommer dina affärsinvesteringar att växa. Nedan ger vi er åtta skäl till varför.

Vaasa currently offers leading investment opportunities in energy technology and urban living
invest-in-vaasa-etusivu_-_30-_of_energy_technology_exports_in_finland.jpg
invest-in-vaasa-etusivu_-_90-_of_finlands_rd_work_within_electricity_and_automation_happens_in_the_vaasa_region.jpg
invest-in-vaasa-etusivu_-_140_companies_in_energy_sector.jpg
invest-in-vaasa-gigavaasa_-_the_cheapest.jpg

Tre steg till att bli en del av Vasas framgångberättelse

1. Nödvändig bakgrundsinformation

Att förstå de lokala förutsättningarna för er investering är viktigt. När ni överväger att investera eller etablera er här förser vi er med branschkunskap och affärsupplägg i Vasaregionen, så att ni har nödvändig information i realtid för att kunna fatta rätt affärsbeslut.

2. Tillit och stöd

Vi svarar på era frågor och stöder er affärsutveckling och tillväxt på olika sätt, t.ex. genom att erbjuda utbildning och ekonomisk rådgivning.

3. Skapa värdefulla kontakter

Samarbete är nyckeln till framgång. Att arbeta med tillförlitliga partner har hjälpt många företag att bli framgångsrika och blomstra. Vasa attraherar högutbildade medarbetare och erbjuder flexibilitet i fråga om användningen av lokaler och byggnader.

 

Kontakta oss, det lönar sig

Vårt team erbjuder internationella tjänster för företag och investerare som vill vara en del av Vasaregionens framgångsberättelse.

investin@vaasa.fi

Additional info