Förbigå menyn

Lycka är inte det samma som att lyckas

Med handen på hjärtat vill vi säga att lycka inte är det samma som att lyckas. Inte ens här i Strömsös hägn går det alltid som på Strömsö. Att misslyckas hör till ett äkta, mänskligt liv enlig Vasa-modell.

Gör bort dig och du har chansen att komma till Vasa

TÄVLINGEN HAR AVSLUTAT!

Dela erfarenheten av att göra bort sig och du har chansen att vinna ett veckoslut i Vasa och ett besök i kulisserna på Strömsö. 

Är du den typ som gör att det händer och sker? Sände du i misstag ett kärleksmeddelande till din svärmor i stället för till din hustru, eller har du hittat dörrnyckeln i frysboxen? Åkte du till butiken med morgontofflorna på? Tävlingstiden är 30.5-17.6.2022.

Trosts allt - I Vasa är det lätt att vara lycklig
Bland deltagarna utlottas ett veckoslut i Vasa, då du har möjlighet att bekanta dig med Strömsö-programmets kulisser tillsammans med programvärdarna Nicke Aldén och Matias Jungar. I priset ingår tåg- och bussresor, inkvartering för två personer och supé på restaurangen Hejm. 

Vi tycker att inte ens de allra lyckligaste människorna är perfekta, det är till och med tråkigt att vara perfekt. Vi är tillräckligt bra med våra fel och brister, så låt oss dela våra skavanker tillsammans.  

Tävlingsregler

11.6. Strömsö öppnade dörrarna till villan

Strömsös firade 20-åriga TV-historia den 11 juni. En sammanfattning av livesändningen med öppet hus finns på Arenan.

Yles stadsfestival Punkten 10.-11.6

Stadsfestivalen Punkten är arrangerade tillsammans av Yle och Vasa. Du kan njuta av stämningen hemma i programmen Halv sju och Yle Vardagsrum.

Som gäst på Halv sju är Mikaela Ingberg, världens lyckligaste människa Sebastian Da Costa, Miss Finland Essi Unkuri och bekanta från Strömsö.

Trots allt… Vasa blir världens lyckligaste stad 

Vasa vill bli den stad där världens lyckligaste människor bor. I lycka ingår också misslyckande. Vi tycker att vi här i Vasa arbetar för att det ska vara lätt vara lycklig trots att vi gör bort oss ibland.  

Bekanta dig med hur vi i övrigt gör Vasa till världens lyckligaste stad