Information om coronaviruset

Information om coronaviruset

Förbigå menyn

Sök boende

Välj önskad boendeform och/eller område eller sök med hjälp av sökord, avsluta med att trycka ”Visa sökresultat”.

Välj typ
Ta bort filter
 • Original Sokos Hotel Royal Vaasa

  Hovrättsesplanaden 18, Vaasa

  Original Sokos Hotel Royal Vaasa är beläget i centrum av Vasa intill en vacker esplanad. Vasa är en smidig, kompakt stad där det allt finns på promenadavstånd. Vår vänliga personal guidar dig till de finaste naturupplevelserna, en promenad i skogen, en vandring längs en havsstrand eller den perfekta löprundan. Utforska gärna stadens idylliska butiker och charmiga caféer. Vasa är en levnadsglad stad som erbjuder energi i många former.

  +358 20 123 4619

  royal.vaasa@sokoshotels.fi

  https://www.sokoshotels.fi/sv/vasa/original-sokos-hotel-royal-vaasa

  Facebook

 • Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa

  Övretorget 2b, 65100 Vaasa

  Original Sokos Hotel Vaakuna, Vasa – Coolaste hotell i länet!

  Välkommen till Finlands bästa Original-hotell!
  Vaakuna i Vasa är ett högklassigt och personligt hotell i hjärtat av staden. Läget i köpcentret vid torget erbjuder dig utmärkta shoppingmöjligheter. Världsarvsområdet, den idylliska skärgården och naturen är riktiga pärlor i Vasa med omnejd. Denna närhet till naturen vill vi att du ska få uppleva även som gäst hos oss.

  På Vaakuna i Vasa vill vi skilja oss från mängden och vara ett unikt hotell med stort hjärta. Vi önskar dig välkommen som gäst, hos oss är du nummer ett!

  Tips: temarummen i vårt hotell är absolut värda att ses och upplevas!

  +358 (0)20 780 8800, (0)20 780 8850

  sales.vaasa@sokoshotels.fi

  https://www.sokoshotels.fi/sv/vasa/sokos-hotel-vaakuna-vaasa

  Facebook

 • Hotel Red & Green

  Närpesvägen 16, Närpes

  Vi har 30 högutrustade hotellrum. Sviterna innefattar vardagsrum, sovrum och bastu. Alla rum har hårfön, minibar, vattenkokare och strykcenter. Alla våra hotellgäster har möjlighet till den allmänna bastun på beställning. Kommer du med bil, parkerar du gratis alldeles utanför hotellet.

  +358 6 823 8400

  sales@hotelredgreen.fi

  http://www.hotelredgreen.fi/

  Facebook

 • Scandic Vaasa

  Rostensgatan 6, 65100 Vasa

  Det är lätt att känna sig hemma och njuta av det avslappnade stadslivet på det här hotellet som ligger nära Vaasas gågata.  De mest populära sevärdheterna och shoppinggatorna finns intill hotellet, och tågstationen är bekvämt belägen alldeles runt hörnet. Du kommer garanterat att njuta av din vistelse i våra hotellrum. Oavsett om du vill ha ett rum med bastu eller jacuzzi kommer du kunna hitta något som passar dig i vårt stora utbud av rum. De nya rummen i vår nyöppnade utbyggnad är moderna och välutrustade. Rummen på de övre våningarna har fantastisk utsikt över Vasa centrum.

  +358 6 357 8100

  vaasa@scandichotels.com

  https://www.scandichotels.fi/vaasa

  Facebook

 • Scandic Waskia

  Lemmenpolku 3, 65170 Vaasa

  Hotel Scandic Waskia

  Ett rofyllt hotell med ett vackert läge vid havet, på bekvämt avstånd från Vasa centrum. Ett stort parkeringsområde, mångsidigt serviceutbud, rymliga rum och Tropiclandia spa alldeles intill hotellet garanterar en mysig vistelse.

  +358 6 2413 0018

  waskia@scandichotels.com

  https://www.scandichotels.se/hotell/finland/vasa/scandic-waskia

 • Hotel Vallonia

  Centrumvägen 3, Korsholm

  Trivsamt och trevligt affärs-, konferens- och familjehotell i Korsholm, ett stenkast från Vasa centrum. Hotellrummen är stora rymliga och en del av rummen har egen bastu och minikök. Hotellet har flera konferensutrymmen med modern utrustning. Restaurangen bjuder på god husmanskost och á la carte portioner.

  +358 6 328 8200

  info@vallonia.fi

  http://www.vallonia.fi

  Facebook

 • Kalle's Inn - Glashus

  Klobbskatvägen 189, 65970 Söderudden

  Solen som går ner i havet en sommarnatt. Himlavalvet en gnistrande stjärnklar vinterkväll. Det magiska ljuset på vårvintern. Eller en rasande storm i oktober. Du väljer scenariot, våra glashus erbjuder förstklassig inkvartering. Bastu ingår i priset, vi är ju i Finland. Välkommen!

  info@kallesinn.com

  http://www.kallesinn.com/

  Facebook

 • Kalliojärven Lukkuhaka - SF Caravan

  Kortesluomantie 148, Isokyrö

  Kalliojärven Lukkuhaka

  Som granne till Kalliojärvi turistcenter ligger ett karavanområde med 140 platser, SFC-Lukkuhaka i Kalliojärvi. På området hittar man heltäckande service för alla behov, bl.a. två bastur, duschar, inva-WC, tvättmaskin, lässal med TV, kök, diskställen och grillhus.

  +358 40 090 5308

  lukkuhaka@netikka.fi

  https://www.lukkuhaka.fi/

 • Kalliojärvi områdets stugor

  Kortesluomantie 146, Storkyro

  Kalliojärven majat

  Kalliojärvi erbjuder bekvämt och billigt boende i stugor. På området finns 26 stugor av varierande storlek för ett brett utbud av boendebehov. De större stugorna (4-16 personer) är i bruk året runt (16 stugor). De mindre stugorna (2-4 personer) är endast tillgängliga under sommaren (10 stugor). På Kalliojärvi-området finns också ett grilltak och en strandbastu för gästerna.

  +358 6 472 4860

  https://www.kalliojarvi.fi/inkvartering

 • Klobbskat hamn

  Klobbskatvägen 179, Korsholm

  Välkomna till Klobbskat!

  Vi har 10 gästbåtplatser och 9 platser för husbilar/husvagnar. Pris för ståplats/gästbåtplats med el är år 2019 10€/dygn. Mot en extra avgift kan man få tillgång till dusch/bastu/servicehuset under vistelsen.

  +358 50 384 9888

  kvarkensbatklubb@gmail.com

  Facebook

 • Kotimaailma Vaasa

  Pitkäkatu 37, Vaasa

  Kotimaailma Vaasa

  Känn dig som hemma även när du inte är det! Kotimaailma i Vasa erbjuder högklassiga bostäder som alternativ till hotellboende. Bo på dina egna villkor även när du av en eller annan orsak inte kan bo i ditt eget hem. Du kan boka ett eget cityhem från oss för ett par dagar eller flera veckor.

  När du väljer en av våra bostäder får du alltid stöd och hjälp av vår utbildade personal genom hela boknings- och boendeprocessen.

  Kotimaailma Vasa erbjuder trivssamt boende i ett 20-tal lägenheter i Vasa centrum. Vårt kontor ligger på Storalångatan 37 och anna våra lägenheter är belägna under en kilometer härifrån. Flera lägenheter hittas t.ex. från adresserna Stationsgatan, Rådhusgatan, Kvarngatan och Verkstadsgatan.  Varje lägenhet är fullständigt utrustad och håller hög kvalitet.

  +358 50 377 6686

  vaasa@kotimaailma.com

  https://www.kotimaailma.com/sv/stader-och-lagenheter/vasa

 • Lägenhet i Närpes centrum

  Närpes

  Asunto Närpiössä

  Privat liten lägenhet i centrala Närpes, hyr ut till 2 pers. ev. 3 pers, man kan hyra ett dygn eller en vecka beroende på hur man kommer överens. Lägenheten  finns på första våningen, ( utan trappor). Alla kok- service för 3 pers finns. Lakan och handdukar ingår i hyran finns också badrum med dusch, allrum med sovalkov, TV. Lägenheten skall lämnas i det skick som före hyresgäster tar den ibruk.

  https://www.visitnarpes.fi/sv/lägenhet-i-centrala-närpes

 • Lägenhet i översta våningen

  Himalajagatan, Vasa

  Asunto Ylimmassa Kerroksessa

  Ny lägenhet i ett hus som blev färdigt i oktober 2015 på 8-våningen med en stor inglasad balkong. Endast 850 m till centrum.

  +358 50 5542 720, +358 44 5542 720

  https://www.airbnb.se/rooms/8785300

 • Lägenhet på Kvargatan

  Kvarngatan 11, Vasa

  AsuntoMyllykatu

  Splitterny lägenhet med stort badrum och bastu, inglasad balkong. Alla möbler, vitvaror, bestick mm är nya. Endast 700 meter från torget i Vasa.

  +358 50 5542 720, +358 44 5542 720

  https://www.airbnb.se/rooms/6257261

 • Majorsgrund

  Majorsgrund, Maalahti

  I den 90m2 stora stockstugan kan våra gäster njuta av lugnet och avskildheten. Stugan har ett dubbelrum i förstavåningen, ett rum för sex personer i andra våningen och två bäddsoffor i vardagsrummet, så totalt kan tio peroner övernatta.

  Sänglinne och handdukar ordnas för en liten tilläggsavgift, eller så kan du ta med egna. Strandbastun är försedd med varmvattensdusch. Om du vill ta med din fyrfota vän, går det bra, din hund kan i princip röra sig fritt på ön. Observera dock att hunden skall hållas kopplad under fåglarnas häckningstid.

  Majorsgrund ligger på Finlands västkust i Kvarkens skärgård. Hela den ca 240 meter långa och ca 110 meter breda ön står till ditt förfogande.

  https://majorsgrund-island.com/

  Facebook

 • Naturstation Gåshällan

  Gåshällan, Närpes

  Gåshällan

  Naturstation Gåshällan är en renoverad före detta sjöbevakningsstation, som ligger på en klippig ö långt ut i Närpes skärgård. Naturstationen lämpar sig för båtfolk, lägerskolor, företag, privatpersoner, fågelskådare, kurser och andra grupper av olika slag. Här finns övernattning för ca 25 personer, kök, matsal, bastu och torrtoalett.

  Olika båtföretagare för ut besökare till Gåshällan. Gruppen / kunden kontaktar båtföretagaren själv i god tid före önskat besök. Kostnaden för båttransporten betalas direkt till båtföretagaren.

  +358 50 381 3089

  naturstation@gashallan.fi

  http://gashallan.fi/

  Facebook

 • Hotell Norrvalla

  Vöråvägen 305, Vörå

  Hotel Norrvalla ligger i Vörå och erbjuder både inomhuspool och gratis WiFi. Här väntar en avkopplande vistelse på den finska landsbygden på dig. Bara 3 km från hotellet hittar du Vörås golfklubb. Alla rum på Norvalla har sittmöbler och balkong med utsikt över den omgivande naturen.

  +358 6 383 1012

  https://www.folkhalsan.fi/hotell-och-camping/hotell-norrvalla/

 • Odd Inn

  Söderuddsvägen 1526, Korsholm

  Odd Inn

  Odd Inn erbjuder övernattning i lägenheter och grupprum. Lokaler för bröllop, konferenser, utbildning, kurser och läger. Elstolpplatser för caravan – Wc, dusch, kök. Naturupplevelser och bra fiskevatten.

  +358 45 1195 155

  info@oddinn.fi

  http://www.oddinn.fi/

  Facebook

 • Omena Hotel Vasa

  Hovrättsesplanaden 23, Vasa

  Hotellet i Vasa ligger i stadskärna nära järnvägsstationen. All service du hehöver, till exempel butiker, kaféer, restauranger och barer finns på kort promenadavstånd från hotellet. Du kan besöka t.ex. Rewell Center eller salutorget, de ligger bara ett stenkast från hotellet.

  Oavsett om du är i Vasa på semester- eller affärsresa kan du njuta av hotellets fantastiska läge i hjärtat av staden. Från hotellet når du enkelt och lätt stadens viktigaste sevärdheter såsom Replotbron, Vasa ortodoxa kyrka och mycket annat. Det är också lätt att hitta parkeringsplatser och transportmedel.

  https://www.omenahotels.com/sv/hotell/vasa-sv/

  Facebook

 • Orisbergs semester- och kurscenter

  Åbergintie 38-88, Storkyro

  Orisbergin lomakeskus

  Orisberg är beläget i Storkyro halvvägs mellan Vasa och Seinäjoki. Semester- och kurscentret arrangerar  också kurser, evenemang  m.m. och är en av Kansan Raamattuseuras (Folkets Bibelsälkskap) kurscentren i Finland. Centret erbjuder även inkvartering i rum och stugor året om.

   

  +358 40 511 9599

  orisberg@sana.fi

  https://www.kansanraamattuseura.fi/sinulle/loma-_ja_kurssikeskukset/kesakeskukset/orisberg_-_isokyro/valkommen_till_orisberg

  Facebook