Information om coronaviruset

Förbigå menyn

Diskussion kring miljöfrågor och hållbar utveckling

Artikelkategorier: Seminarier, föreläsningar och möten

Du kan delta via bibliotekets facebooksida! På grund av coronarestriktionerna kan tyvärr ingen publik närvara.

”Om ni säger att vi slösar viktig lektionstid, låt mig påminna er om att våra politiska ledare har slösat årtionden på förnekelse och passivitet.”

-Greta Thunberg-

Klimatet och miljön angår oss alla. Vuxna, barn, privatpersoner, företagare och inte minst politikerna. Vad gör politikerna i Jakobstad? Gör de tillräckligt? Nu har du chansen att ställa dina frågor direkt till Jakobstads politiker.
Den 26.1.2021 anordnar Jakobstads stadsbibliotek en diskussion kring miljöfrågor och hållbar utveckling. Diskussionen leds av Christin Furu och Heimo Martikainen och kommer att äga rum på Jakobstads stadsbiblioteks medborgarplats. Den sker förstås i enlighet med coronabegränsningarna. Det går bra att följa med också stadsbibliotekets Facebook-sida. I diskussionen deltar representanter från stadsfullmäktige och ungdomsfullmäktige. Välkommen att vara med!

Passa på att skriva din hälsning till stadens beslutsfattare om viktiga frågor som borde tas upp vid diskussionstillfället via blanketten som finns på:

https://forms.gle/78SZ2JfYs5svejR88

Du får gärna dela meddelandet och publicera dina egna önskemål och frågor på skolans, organisationens eller dina egna konton på sociala medier. Använd gärna hashtaggarna #ohoolenvaikuttaja #hoppsanjagärenpåverkare + dina egna taggar. Du kan också skicka ditt meddelande till medborgarplatsen@jeppis.fi .
Flera diskussionstillfällen, evenemang och teman är på kommande under våren.