Information om coronaviruset

Förbigå menyn

Flyttade till hösten! Feasta-artistmönstringarna

Artikelkategorier: Musik och nöje

Artister och band från Vasa och närområdet bjuds in till Feasta-artistmönstringen för att presentera sin musik

Artister och band från Vasa och närområdet bjuds in till Feasta-artistmönstringen för att presentera sin musik för mediernas representanter samt för festival- och evenemangsarrangörer. I mönstringarna deltar också gästande experter som delar med sig av sina erfarenheter och ger tips. Till mönstringarna är det gratis inträde och de är öppna för publiken.
Mönstringarna arrangeras i Ritz onsdag 25.3 och 8.4 (reservdag 22.4) kl. 17 och de spelas in.

Evenemangen har ingen åldersgräns och de är rusmedelsfria.

Artisterna framför två låtar, av vilka åtminstone den ena ska vara egen produktion. Efter alla uppföranden sammanträder juryn för att bedöma dem. Juryn består av representanter för medierna, festival- och evenemangsarrangörer samt musiker.

Anmälningar

Bindande anmälningar och scenkartor skickas senast 8.3 per e-post till adressen max.backman@vaasa.fi, där det också finns mera information om mönstringarna. Då du anmäler dig kan du framföra önskemål om i vilken av mönstringarna du vill delta i. Ett begränsat antal platser finns och dessa fylls i anmälningsordning.

Vasa stads kultur- och bibliotekstjänster arrangerar Feasta-mönstringen i samarbete med Volume ry och Skafferiet Ritz rf