Förbigå menyn

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Artikelkategorier: Kurser och utbildningar

Esihenkilö- tai johtotehtävissä toimiville henkilöille, jotka haluavat vahvistaa hyviä johtamiskäytäntöjä.

Monimuotoiseen, työn ohessa suoritettavaan koulutukseen kuuluu 13 kerran kuukaudessa pidettävää lähipäivää. Niissä keskitytään johtamisen eri ulottuvuuksien – oman toiminnan, henkilöstön ja tuloksellisen toiminnan – kehittämiseen.

“Johtamisen ja yritysjohtamisen osaamisalan suorittanut osaa johtaa, suunnitella ja kehittää yrityksen tai vastuualueensa toimintaa. Hän osaa kehittää toimintaansa ja osaamistaan johtajana tai yrityksen omistajana. Hän osaa johtaa yrityksen tai vastuualueen henkilöstöä, taloutta ja kehittää toiminnan tuloksellisuutta.

Valinnaisten tutkinnon osien osaaminen voi liittyä strategiatyön johtamiseen, projektin johtamiseen, työyhteisön kehittämisen johtamiseen, henkilöstön ja osaamisen johtamiseen, asiakkuuksien johtamiseen, talouden johtamiseen tai tuotanto- ja palveluprosessien johtamiseen.” – Opetushallitus

Koulutukseen ovat tervetulleita osallistumaan kaikkien alojen johtotehtävissä toimivat. Lisätietoja ja hakulomake Vamian sivuilla. Seuraava koulutus alkaa 10.10.2022.