Förbigå menyn

Sahaja Yoga meditation center

Artikelkategorier: Seminarier, föreläsningar och möten

Kom och lär er att meditera så att ni kan uppleva ett liv utan stress. Alltid gratis!

”Sahaja” betyder spontan och ”Yoga” betyder förening med den allomfattande kraften. Den här föreningen är ett helt naturligt tillstånd som vi människor har glömt bort och som uppstår när vi får vår självupplysning.
När Moder Kundalini vaknar får vi ett nytt medvetande, ett slags sjätte sinne. Vi kan själva känna var det finns blockeringar i vårt inre energisystem. Genom meditationen och en del enkla reningstekniker kan vi sedan gradvis få bort dessa blockeringar. När det händer får vi bättre fysisk och psykisk hälsa, vi blir lugnare och mer harmoniska. Vi får även en utökad känsla över vad som är rätt och fel samt att vi får lättare att fokusera på de viktiga sakerna i livet, så som att njuta av naturen, umgås med vänner och hjälpa andra människor.
Kundalini är känd i många kulturer som den stora modern. Hon har beskrivits som en gnista av gudomlighet i varje människa. Vid självupplysningen vaknar Kundalini från sitt vilande läge och stiger upp från korsbenet längs med ryggraden upp till toppen av huvudet. Då försvinner våra tankar och man upplever ett inre lugn.