Information om coronaviruset

Förbigå menyn

Vaasa Festival Nights: Ellinoora - Vaaleanpunainen vallankumous

Artikelkategorier: Musik och nöje

Vaasa Festival Nights tuo kaupunkiin eturivin artistit upeille keikoille!

Uusi konsepti aloittaa syksyllä Vaasan Ritzissä! Vaasa Festival Nights tuo kaupunkiin kotimaiset ja ulkomaalaiset eturivin artistit intiimeille keikoille tunnelmalliseen teatterimiljööseen Ritziin.

Lauantaina 9.11.2019 Ritzin lavalla nähdään ihastuttava Ellinoora “Vaaleanpunainen vallankumous” -albumikiertueellaan!

-IKÄRAJATON-

Showtime klo 21.00

Uuden sukupolven popartisti Ellinoora tunnetaan lukuisista hiteistään kuten Elefantin paino, Leijonakuningas ja Bäng Bäng typerä sydän feat. eetu. Viimeistään syksyn 2018 Vain elämää -ohjelman myötä hän nousi koko kansan tietoisuuteen ja vakuutti monipuolisena artistina ja biisintekijänä. Ellinoora ei ole vain lahjakas laulaja-lauluntekijä vaan myös valovoimainen live-esiintyjä, jonka konsertit saavat ihon kananlihalle ja suupielet hymyyn. Keväällä 2019 artisti esiintyi lukuisilla loppuunmyydyillä keikoilla ympäri Suomen ja hänet nähtiin tänä kesänä myös maamme isoimmilla festivaaleilla. Syksyn spesiaali albumikiertue alkaa 6.9. Helsingin Korjaamolta.

Ellinoora julkaisi odotetun toisen albuminsa “Vaaleanpunainen vallankumous” elokuussa. Ellinoora on sanoittanut kaikki tulevan albuminsa kappaleet itse ja levyn on tuottanut Samuli Sirviö.

”Viimein mun toinen albumi näkee päivänvalon. Levyllä kuuluu isoja kontrasteja, ihan sen nimestä lähtien: vaaleanpunainen edustaa mulle lempeyttä ja herkkyyttä, kun taas vallankumous sanana edustaa mulle kapinaa, asioiden pöydälle nostamista ja muutosta. Odotan tosi paljon, että ihmiset pääsevät kuuntelemaan tän levyn kokonaisuutena!” -Ellinoora

www.spotify.com/ellinooramusiikki
www.facebook.com/ellinooramusiikki
www.instagram.com/ellinooramusiikki