Förbigå menyn

Vaikuta ja vakuuta asiantuntijana -esiintymisvalmennus, Vaasa

Artikelkategorier: Seminarier, föreläsningar och möten

Aivan sama, miten hyvä on tuotteesi tai palvelusi, jos et kommunikoi siitä oikein.

Esiintyminen tai asiantuntijaviestintä eivät ole näyttelijäntyötä, eikä vain yhtä hyvää esiintyjätyyppiä ole olemassa. Katsotaan yhdessä esiintymisen ammattilaisen ja kokeneen liike-elämän valmentajan kanssa, mikä sinun esiintymisessäsi on jo toimivaa ja mitä siihen voidaan lisätä, jotta esiintyminen palvelee paremmin sinun ja organisaatiosi tarpeita. Valmennuksen ilmapiiri ja työtapa ovat positiivisia ja ratkaisukeskeisiä. Teemme esiintymisen sinulle helpommaksi ja opetellaan keinoja mahdollisen esiintymisjännityksen purkamiseksi. Esiintyminen ei ole mikään mystinen luonnonlahja, sinä riität ja taitoja voimme opetella.

Valmennuksen aihealueita: valmistautuminen, esiintymisjännitys, esityksen rakenne ja tehokeinot, uskottavuuden ja luotettavuuden elementit, aktiivinen yleisön kuuntelu, narratiivien harkittu käyttö, esityksen suuntaaminen kuulijoille, kestävä äänenkäyttö sekä esitystä tukevat elementit. Aktiivisen kuuntelemisen avulla saavutamme esiintyjinä paremman kontaktin yleisöön, olemme aidosti lähestyttäviä ja kykenemme muokkaamaan esitystämme senhetkiselle yleisölle. Luotettavuuden rakentumisen elementeistä tärkein on uskottava ja sinun persoonaasi sopiva esittämisen tapa. Opimme valmennuksessa antamaan ja ottamaan vastaan täsmennettyä, kehittymistä tukevaa palautetta. Valmennuksessa taklaamme myös esiintymisesi kehittymisen tiellä olevia mahdollisia opittuja uskomuksia.

Esiintymiseen liittyvän tiedon lisääntymisen sekä harjoittelun ansiosta muut näkevät sinut entistäkin selkeämmin alasi asiantuntijana. Viestisi perillemenon lisäksi takaat hyvän asiakassuhteen jatkumisen. Näin uskottavan asiantuntijan maineesi alkaa tuottaa sinulle pitkäkestoisia tuloksia ja viidakkorumpu toimii sinun ja organisaatiosi hyväksesi.

Valmennuksessa laaditaan myös kaikille oma treeniohjelma, helposti lähestyttävine ja konkreettisine askeleineen. Valmennus on suunnattu johtajille ja esihenkilöille, myynti- ja markkinointihenkilöille, luennoitsijoille, yrittäjille, asiantuntijoille, uusiin töihin suuntaaville; kaikille, joiden työhön kuuluu palveluista, osaamisesta tai tuotteista kommunikointi tai niiden johtaminen.

Valmennus on sekä tehokas, rento että hauska. Tervetuloa mukaan!