Förbigå menyn

Mat, dryck och nöje

Välj önskad typ av restaurang och/eller område eller sök med hjälp av sökord, avsluta med att trycka ”Visa sökresultat”.

Välj typ
Ta bort filter
 • Bistro Cafe and Catering

  Algotsvägen 2, Närpiö

  Vi på Bistro Cafe & Catering önskar er varmt välkomna. Vi bjuder på god mat och vänlig service.

  Vi serverar lunchbuffé varje vardag och vi arrangerar också bröllop, företagsevent, begravningar, catering, konferens mm

  +358 40 3575232

  bistro.narpes@gmail.com

  http://bistrocafe.fi/

  Facebook

 • Cornelia

  Vasavägen 10, Närpes

  Cornelia

  Välkommen till Cornelias livsstilsbutik och café i genuin miljö i Närpes, Sydösterbotten.

  Butiken och Caféet  finns i ett gult trähus från 1800-talet. Huset är omgivet av en vacker trädgård och diverse gamla gårdsbyggnader, såsom ladugård, härbre, ria, smedja och en lillstuga som bl a inrymmer ett privat museum. Muséet  är öppet sommartid.

  I caféet hittar du hembakade godsaker. Det finns alltid laktosfria och glutenfria produkter hos oss och vi gör även olika glutenfria söta och salta bakverk på beställning. Utvalda lördagar ordnar vi Afternoon tea. Sommartid kan du avsmaka Cornelias goda hantverksglass. Vi använder närproducerade råvaror i så stor utsträckning som möjligt.

  +358 45 855 5433

  info@cornelia.fi

  http://www.cornelia.fi

  Facebook

 • Fagerö Folkpark

  Björkgrundsvägen 1, Närpes

  Fagerö Folkpark, Närpes

  I byn Rangsby i Närpes finns Fagerö Folkpark. Här ordnas danser med olika teman på somrarna. På området finns också en skärgårdsrestaurang samt en minigolfbana.

  info@fagero.fi

  http://www.fagero.fi/fi/

  Facebook

 • Lind's Kök - den tropiska växthusrestaurangen

  Bäcklidvägen 476, Närpes

  Du behöver inte sätta dig på ett flyg för att uppleva djungeln och annorlunda smaker. I vår växthusrestaurang längs riksväg 8 i Närpes sitter du under tropiska fruktträd och insuper doften av örter, samtidigt som du får en garanterad smakupplevelse.

  Har du någonsin ätit jordgubbar med vitlök? En biff med lakritssås? Eller en söt pannacotta gjord på tomat? Hos oss faller det naturligt att använda tomater i matlagningen: Närpes står nämligen för den största tomatproduktionen i landet. Som pricken på i:et toppar vi våra hemlagade rätter med egenodlade örter och ätliga blommor.

  Hos oss är temperaturen alltid behaglig, oberoende av om solen ligger högt eller om snön ligger tungt. Här är de asiatiska vibbarna påtagliga året runt. På sommaren kan du njuta av vår sommarlunch alla dagar – då varken kan eller behöver du boka bord. På vinterhalvåret öppnar vi om ditt sällskap är minst 15 vuxna och då får ni själva välja vilken av våra menyer som faller er i smaken. Om ditt sällskap är färre kan du höra av dig ändå, har du tur kan du besöka oss i samband med någon annan bokning.

  +358 40 510 8124

  info@lindskok.fi

  https://www.lindskok.fi

  Facebook

 • Red & Green

  Närpesvägen 16, Närpes

  Den centrala mötespunkten för gäster nära och fjärran – Vi dukar upp för frukost, lunch, middag och brunch. Vi serverar klassisk mat gjord på de bästa råvarorna som finns att erbjuda från regionen med influenser från Europa efter säsong.

  +358 6 823 8400

  sales@hotelredgreen.fi

  https://www.hotelredgreen.fi/sv/om-restaurangen

  Facebook

 • Sea Side

  Björkgrundsvägen 1, Närpes

  Sommarrestaurang Sea Side ligger vackert beläget vid Rangsbyfjärden i västra Närpes.

  Sea Side erbjuder läcker mat och svalkande drycker. Utrymmena är mycket lämpliga för sommarens släktmiddagar, kalas, bröllop, möten och konferenser. Vi står även till förfogande med catering.

  +358 40 687 4106

  seaside@fagero.fi

  http://www.fagero.fi/sv/välkommen-till-seaside

  Facebook