Förbigå menyn

Aktiviteter och natur

Sök intressanta aktiviteter och attraktioner enligt typ och/eller område eller med hjälp av sökord, avsluta med att trycka ”Visa Sökresultat”.

Välj typ
Ta bort filter
 • Skärgårdsturer - Vesa Heinonen

  Björköntie 856, Korsholm

  Saaristoretket – Skärgårdsturer ordnar guidade utflykter, vandringar, fisketurer, seglingsutfärder, kurser, olika program fyllda med upplevelser samt lägerskolor.

  +358 500996927

  saaristoretket@gmail.com

  http://www.saaristoretket.fi/413834002

 • Stormcharter

  Korsholm

  Vi kör med en svävare av märket Slavir 6KO med miljövänlig motor Toyota 2GR V6 EFI 240hk. Passagerarmängd max 7 personer/1100kg.

  Vi tar oss fram på land , is, snö och vatten. Max våghöjd 60cm. Vintertid på is, inga begränsningar. Eftersom vi befinner oss ca. 40 cm upp i luften så tar vi oss fram där ingen annan kan köra.

  Vi har inga fastslagna rutter men vi har många goda förslag. Kunden bestämmer var man vill bli hämtad och vart man vill åka. Vi kör oftast i Vasa och Korsholms skärgård, men naturligtvis i hela Kvarkenområdet, vid behov.

  +358 40 147 9212

  http://stormcharter.fi/

 • The Club Billiard

  Fredsgatan 22, Vasa

  The Club Billiard är en biljardsal i centrum av Vasa. I salen finns två fullstora Snooker-bord, sex fullstora Pool-bord samt en trivsam loungen med bl.a. två dartstavlor och olika brädspel.

  The Club erbjuder alla en möjlighet att tillbringa fantastiskt roliga stunder med kompisarna. Våra unika programpaket erbjuder fartfylda upplevelser för olika grupper t.ex. välmående dag, julfest, kundtillställning eller team-dag.

   

  +358 40 089 7199

  info@theclub.fi

  https://www.theclub.fi/

  Facebook

 • Vasa Paintball uthyrning

  Moottorikatu 2, 65170 Vaasa

  Mindre än en kilometer från Vasa centrum kan du uppleva spänningen i ett färgbollsspel i det före detta nöjesfältet. Upplev en av Finlands finaste spelplaner i Wasalandia. Denna postapokalyptiska spelplats kommer garanterat att höja din puls och adrenalinproduktion till molnen. Paintball passar alla äventyrare från 7 år och uppåt.

  Vi ordnar privata spel för grupper på cirka två timmar. Så sätt ihop laget och boka spel.

  +358 40 481 9594

  info@vaasanpaintballvuokraus.fi

  https://www.vaasanpaintballvuokraus.fi/

  Facebook

 • Villa Meribjörkö

  Raippaluodontie 1089, Korsholm

  Jukka Viita-aho, skeppare vid Villa Meribjörkö, är känd för sin förmåga att ordna högklassigt program, som han styr med många års erfarenhet. Som gammal scout känner han till naturen och kan leda sina gäster till skärgårdens mest givande upplevelser – oavsett om det är fiske eller stämningsfulla utfärder.
  Kvarkens rena vatten, rika natur och levande landskap erbjuder upplevelser för alla sinnen under alla årstider.

  +358 44 368 3006

  jukka@meribjorko.fi

  https://www.meribjorko.fi/sv/om-oss

  Facebook

 • Wasa Wellness

  Långviksgatan 13, Vasa

  På dig som är mitt i livet ställs många krav både i arbetslivet och hemma. Vi ska vara goda medarbetare och ledare samtidigt som vi även hemma ska räcka till för att bland annat organisera, lyssna och hjälpa våra nära och kära. För att klara av alla de krav som ställs behöver vi ladda de egna batterierna ibland.

  Vi inom Wasa Wellness har gjort förslag till program som du och dina arbetskompisar/vänner kan ta del av under till exempel en halv dag. Målet är att stärka ditt personliga välmående och få koppla av tillsammans med dina arbetskolleger/vänner. Vi skräddarsyr också program så du har möjlighet att påverka såväl innehållet som längden på ert besök hos oss. Vi vill ge dig möjligheten till återhämtning, balans och utveckling – allt med fokus på ditt välmående.

  Ert program kan innehålla:
  a) Behandlingar
  b) Yoga, Skrattyoga eller Qigong
  c) Föreläsningar
  d) Fira dagens hjälte
  e) Bastubad
  f) Wasa Wellness – En kreativ plats för dig att hålla möten på
  g) Ljudbad

  Eller en kombination av det ovanstående så att just Ni får en dag fyllt med program som passar just er!

  +358 40 153 2003

  info@wasawellness.fi

  http://www.wasawellness.fi/

  Facebook

 • Westcoast Sportfishing

  Westcoast Sportfishing drivs av fiskeguide Johan Nydahl och erbjuder spännande fiskeupplevelser i Österbottens skärgård. Fiskeguiden guidar er eller ert företag året runt i olika typer av spöfiske främst efter gädda och abborre.

  Vid större grupper samarbetar företaget med andra fiskeguider i närheten som känner vattnen och fiskeplatserna. Westcoast Sportfishing arrangerar halv och heldagsturer som kan inkludera mat, bastu och boende efter era behov.

  +358 50 553 2360

  info@westcoastsportfishing.fi

  http://www.westcoastsportfishing.fi/

  Facebook