Förbigå menyn

Aktiviteter och natur

Sök intressanta aktiviteter och attraktioner enligt typ och/eller område eller med hjälp av sökord, avsluta med att trycka ”Visa Sökresultat”.

Välj typ
Ta bort filter
 • Wasa Wellness

  Långviksgatan 13, Vasa

  På dig som är mitt i livet ställs många krav både i arbetslivet och hemma. Vi ska vara goda medarbetare och ledare samtidigt som vi även hemma ska räcka till för att bland annat organisera, lyssna och hjälpa våra nära och kära. För att klara av alla de krav som ställs behöver vi ladda de egna batterierna ibland.

  Vi inom Wasa Wellness har gjort förslag till program som du och dina arbetskompisar/vänner kan ta del av under till exempel en halv dag. Målet är att stärka ditt personliga välmående och få koppla av tillsammans med dina arbetskolleger/vänner. Vi skräddarsyr också program så du har möjlighet att påverka såväl innehållet som längden på ert besök hos oss. Vi vill ge dig möjligheten till återhämtning, balans och utveckling – allt med fokus på ditt välmående.

  Ert program kan innehålla:
  a) Behandlingar
  b) Yoga, Skrattyoga eller Qigong
  c) Föreläsningar
  d) Fira dagens hjälte
  e) Bastubad
  f) Wasa Wellness – En kreativ plats för dig att hålla möten på
  g) Ljudbad

  Eller en kombination av det ovanstående så att just Ni får en dag fyllt med program som passar just er!

  +358 40 153 2003

  info@wasawellness.fi

  http://www.wasawellness.fi/

  Facebook

 • West Coast Rib Charter

  Hamnvägen 38, Molpe

  Båt

  West Coast Rib Charter ordnar fartfyllda båtturer till olika destinationer i Kvarkens skärgård.

  West Coast Rib Charter inleder årets båtturer till Molpehällorna fredagen 2.6.2023 kl. 16.00. I juni och augusti avgår ribbåten kl 16.00 på fredagar och kl. 12.00 på lördagar. 1.7–5.8 kryssar man varje dag kl. 12.00. Dessutom gör man utfärder till Strömmingsbådan och Rönnskär i juni och augusti. Kolla in bokningskalendern här: https://www.westcoastribcharter.com/book-online

  OBS! Ny avgångshamn vid Hamnvägen 38 i Molpe, fiskehamnen strax före färjfästet till Bergö!

  Båtturer till andra destinationer kan bokas på förhand för grupper. Läs mera och boka på West Coast Rib Charters hemsida.

  +358 (0) 50 3672037

  westcoastribcharter@gmail.com

  https://www.westcoastribcharter.com/

  Facebook

 • Westcoast Sportfishing

  Westcoast Sportfishing drivs av fiskeguide Johan Nydahl och erbjuder spännande fiskeupplevelser i Österbottens skärgård. Fiskeguiden guidar er eller ert företag året runt i olika typer av spöfiske främst efter gädda och abborre.

  Vid större grupper samarbetar företaget med andra fiskeguider i närheten som känner vattnen och fiskeplatserna. Westcoast Sportfishing arrangerar halv och heldagsturer som kan inkludera mat, bastu och boende efter era behov.

  +358 50 553 2360

  info@westcoastsportfishing.fi

  http://www.westcoastsportfishing.fi/

  Facebook

 • WET Station Vaasa

  Sandö, 65170 Vasa

  Västkustens Pärla Vasa bjuder på fina förhållanden för vattenaktiviteter.  Vid Sandö simstrand kan du pröva på SUP-paddling, kajaker, E-foil eller njuta i den flytande vattenparken.

   

  +358 44 727 9108

  wetboysfinland@gmail.com

  https://wetboys.johku.com/

  Facebook

 • ZIP Adventure Park

  Uddnäsvägen 15, Vasa

  Välkommen till Zip Adventure Park – äventyrsparken, vackert belägen i Vasa, Finlands soligaste stad. Här kan du uppleva en annorlunda, fartfylld och utmanande dag i äventyrets tecken oavsett ålder och oavsett om du är tillsammans med familjen, företaget, din förening eller kompisgänget. Vi erbjuder utmaningar för alla åldersgrupper – förflytta dig mellan trädtopparna, utmana dig själv och njut av både spänningen och utsikten.

  +358 40 832 2221

  info@zipadventurepark.fi

  http://www.zipadventurepark.fi

  Facebook