Förbigå menyn

Shopping

Välj önskad typ av shopping och/eller område eller sök med hjälp av sökord, avsluta med att trycka ”Visa sökresultat”.

Välj typ
Ta bort filter
 • Clas Ohlson

  Rewell Center, Vaasa

  Clas Ohlson ska erbjuda smarta, enkla och praktiska lösningar till attraktiva priser som hjälper våra kunder att förenkla sin vardag.

  020 111 2280

  asiakaspalvelu@clasohlson.fi

  https://www.clasohlson.com/fi/

  Facebook

 • Elisa

  Rewell Center, Vaasa

  Elisa erbjuder tjänster för kommunikation och underhållning, samt verktyg för att förbättra organisationers prestanda och produktivitet!

  https://elisa.fi/

  Facebook

 • Multitronic lagerbutik

  Mjölnaregatan 10, Vasa

  Den nya ännu bättre lagerbutiken Multitronic Vasa finns i Klemetsö på Mjölnaregatan 10. I vår butik kan du hitta ett ännu bredare utbud av bildskärmar, datorer, komponenter, tilläggsutrustning för kontor och spel, mobiltelefoner, kablar och mycket mer – det vill säga, överraskande mycket av allt.

  Det som är nytt i vår butik är att du har hela Multitronics produktlager tillgängligt – direkt! Du kan bläddra i ett enormt urval från multitronic.fi eller be vår personal om hjälp. Du kan också beställa produkterna online direkt till butiken utan extra kostnad.

  Vi erbjuder även datorreparation på plats. Du kan ta med din enhet till oss, vi kontrollerar den kostnadsfritt och ger råd om vad vi kan göra åt den. Dessutom kan vår kvalificerade personal hjälpa dig att välja komponenter/uppgraderings delar för att bygga din egen stationära dator. Vår personal talar finska, svenska och engelska.

  Utanför butiken finns gott om lediga parkeringsplatser för bilar och lastutrymme för även de största paketen. Välkommen att besöka vår renoverade lagerbutik. Du kan hitta överraskande mycket av allt!

  +358 6 319 7700

  info@multitronic.fi

  https://www.multitronic.fi

  Facebook

 • Studio Fotocenter

  Övretorget, Vasa

  I vår fotobutik finns allt du behöver vid fotografering och videofilmning.

  +358 6 3124 777

  foto@studiofotocenter.fi

  https://www.studiofotocenter.fi/

  Facebook

 • Telia

  Rewell Center, Vaasa

  Telia är den nya generationens telekomföretag samt lokalt stark operator. Vårt agerande är styrt av våra värderingar och ansvaret för världen runt omkring oss. Vi vill vara med dig i ditt alldagliga liv var du än befinner dig – oavsett om det är i hemlandet eller utomlands.

  +358 (0)200 20010

  https://www.telia.fi/

  Facebook

 • Zoomi kuvakaupat

  Rewell Center, Vaasa

  Zoomi Kuvakaupat förverklingar alla dina foto behov!

  +358 (0)10 322-7703

  vaasa@zoomi.fi

  https://www.zoomi.fi/

  Facebook