Förbigå menyn

Shopping

Välj önskad typ av shopping och/eller område eller sök med hjälp av sökord, avsluta med att trycka ”Visa sökresultat”.

Välj typ
Ta bort filter
 • Clas Ohlson

  Rewell Center, Vaasa

  Clas Ohlson ska erbjuda smarta, enkla och praktiska lösningar till attraktiva priser som hjälper våra kunder att förenkla sin vardag.

  020 111 2280

  asiakaspalvelu@clasohlson.fi

  https://www.clasohlson.com/fi/

  Facebook

 • Espen

  Espen, Hovioikeudenpuistikko, Vaasa

  Espen är Vasas nyaste köpcentrum, en glad nykomling som inte lämnar någon oberörd! Under samma tak finns mycket att uppleva –  köpcentret erbjuder såväl shopping som restauranger, caféer och underhållning. Många har dessutom förmånen att jobba i något av kvarterets företag. Man kunde nästan kalla Espens passage för Vasas sjätte esplanad.

  En del av Espens charm kan säkert spåras till dess fem arkitektoniskt intressanta byggnader – de äldsta av dem är från början av 1900-talet. Vi är alldeles säkra på att historien lyfter på hatten för det nya Espen!

  Så, med dessa ord: Välkommen till Espen!

  info@espenshopping.fi

  https://espenshopping.fi/

  Facebook

 • GW Galleria

  Stenhagavägen 14, Vaasa

  Köpcentret GW Galleria är ett betjänande köpcenter för hela familjen. Från GW Gallerian hittar du inrednings- och presentidéer, de senaste modetipsen och mycket annat roligt. Mellan shoppingen kan du avnjuta goda delikatesser och njuta av din vistelse.

  Vi har utmärkta transportförbindelser och gratis parkering.

  Välkomna att shoppa och trivas!

  https://www.gwgalleria.fi/

  Facebook

 • Halpa-Halli

  Laturintie, 65100 Vaasa

  Butikerna i Halpa-Halli-kedjan är varuhus med komplett service. I varuhusens sortiment ingår bland annat textilier för hela familjen, hushållsartiklar, kemikalieprodukter, biltillbehör, hemelektronik och livsmedel.

  +358(0)20-718 3200

  asiakaspalvelu@halpahalli.fi

  https://www.halpahalli.fi/

  Facebook

 • Prisma

  Jukolavägen 1, Vaasa

  Prisma är en familjevänlig hypermarket som har en förmånlig prisnivå och mångsidigt utbud.

  +358 (0) 20 780 7600

  https://www.prisma.fi/

  Facebook

 • Puuilo

  Kvarngatan 16, Vasa

  Puuilo är en lågprisvaruhuskedja i Vasa. Till Puuilos brett sortiment ingår bl.a. byggmaterial, verktyg, biltillbehör, trädgårdsredskap, djurfoder och samt ett brett urval av hushållsvaror. Företaget är känt för sina alltid låga priser och sitt breda varusortiment.

  +358 20 786 9500

  https://www.puuilo.fi/

  Facebook

 • Köpcentrum Rewell

  Kauppakeskus Rewell, Vaasa

  Österbottens största köpcentrum Rewell erbjuder ett brett urval av shoppingmöjligheter, tjänster och evenemang i hjärtat av Vasa. Parkera smidigt i den uppvärmda Torgparkeringen och njut av shopping i nästan 60 affärer.

  Boka PR-utrymme i Rewell!

  https://www.rewell.fi/

  Facebook

 • Sokos Vaasa

  Övretorget, Vaasa

  Sokos i Vasa finns i Köpcentret Rewell (övre torget 2). Välkommen att bekanta dig med vårt sortiment av mode, skönhet och heminredning!

  Sokos är en varuhuskedja som har betjänat finländska konsumenter i 71 år genom att erbjuda ett brett utbud av skönhets-, mode- och heminredningsprodukter och tjänster. Utöver välkända varumärken fokuserar Sokos på personlig och kunnig service. Den uppdaterade webbutiken sokos.fi kunder dygnet runt, sju dagar i veckan.

  +358 20 780 7710

  https://osuuskauppakpo.fi/sv/sokos_sv/

  Facebook