Information om coronaviruset

Förbigå menyn

Klassikkopiiri pääkirjastossa

Artikelkategorier: Litteratur

Klassikkopiiri kokoontuu pääkirjaston Cafe Proosassa keskiviikkoisin kahden kuukauden välein kello 17.00-18.30

Ryhmässä pureudutaan klassikkoihin eli luvassa on Dostojevskia, Kafkaa, Hesseä, Cervantesia, Joycea, Proustia, Senecaa, Hemingwayta ym. Klassikkopiirissä keskustellaan teoksesta, kirjailijasta ja teoksen vaikutuksista.

Vetäjänä toimii runopiiristäkin tuttu Mikko Nevantakanen. Tervetuloa keskustelemaan ja kuuntelemaan!

Ke 13.1.2021 klo 17-18.30 Cafe Proosa: James Joyce, Odysseus (Saarikosken suomennos)

Ke 17.3. klo 17.00-18.30 Thomas Mann: Taikavuori. Klassikkopiiri pidetään teams-tapaamisena. Ilmottautuminen 16.3. mennessä marja.mikola@vaasa.fi. Ilmoittautuneille lähetetään linkki teams-tapaamiseen ennen lukupiirin alkua.

Ke 12.5. klo 17.00-18.30 Cafe Proosa: Leo Tolstoi: Sota ja Rauha.

Mikko Nevantakanen on runoutta harrastava ja kirjallisuutta opiskellut 41-vuotias vaasalaismies. Hän on esittänyt omia runojaan lukuisissa eri tapahtumissa. Nevantakanen kiinnostui kaunokirjallisuudesta jo lapsena, jolloin kirjallisuus alkoi puhutella häntä toden teolla. Useat runoilijat kannustivat ja ohjasivat esimerkillään kirjallisuuden pariin. Kirjallisuudessa Nevantakasta kiehtoo se, että siitä löytyy syvyyttä ja ymmärrystä jokaiseen elämänvaiheeseen.

Klassikkopiirin tapaamisissa noudatetaan turvavälejä ja muita korona-ajan hygieniasuosituksia. Osallistujien yhteystiedot kerätään mahdollista jäljittämistä varten. Yhteystietoja säilytetään kaksi viikkoa ks. yleisötapahtumien tietosuojaseloste kirjaston kotisivuilta.