Förbigå menyn

Datasekretess Världsarvet i Kvarken rf

Världsarvet i Kvarken rf:s webbsidor www.kvarken.fi samlar in data för att kunna förbättra tjänsterna på webbplatsen.

Insamling av data
Världsarvet i Kvarken rf:s webbsidor www.kvarken.fi samlar in data för att kunna förbättra tjänsterna på webbplatsen. Användaren kan inte identifieras endast på basen av cookies eller annan teknik, och webbplatsen känner inte till användarens e-postadress om inte användaren själv har angett den. I kontaktformulär ombeds användaren att fylla i sin e-postadress om han eller hon vill ha svar på sitt meddelande. Uppgifter som meddelas i kontaktformuläret används endast för att svara på användarens meddelande. Världsarvet i Kvarken rf överlåter inte de uppgifter som samlats in om användare till någon tredje part.

Kakor
På webbplatsen vasa.fi används kakor som gör webbplatsen användarvänlig samt enkel och snabb att använda. Klicka på ”Godkänn alla” för att tillåta användningen av kakor. Du kan blockera en tredje parts kakor eller ändra ditt samtycke när som helst i inställningarna för kakor.

Kakor eller cookies är små textfiler som webbläsaren lagrar i användarens enhet. Kakor lagras på användarens enhet endast på de webbplatser som användaren besöker. Endast den server som skickat respektive kaka kan läsa och använda den senare. Kakor eller andra teknologier skadar inte användarens enheter eller filer. Kakor kan inte heller användas för att använda program eller sprida skadliga sådana.

Upprätthållare
Världsarvet i Kvarken rf
FO-nummer: 2354201-3
Replotvägen 2
65800 Replot
Tel: +358 50 3466 200
info@kvarken.fi

Ansvarig kontaktperson
Kenth Nedergård
kenth.nedergard@kvarken.fi
Tel +358 (0) 50 3466 200