Förbigå menyn

Shopping Vasa partnerskap

Shopping Vasas uppgift är att stärka Vasas roll som både regional handelsplats samt förbättra allmänna verksamhetsförutsättningar för handeln i centrum. Till vår verksamhet hör också att aktivt liva upp centrum och göra det känt genom att ordna evenemang och marknadsföra Vasas produkt- och tjänsteurval på olika sätt som gynnar våra partners.

Shopping Vasa vill främja samarbetet mellan sina partners och vi fungerar som en länk mot stadens beslutfattare. På detta sätt jobbar vi för våra partners förmån samt ger dem möjligheten att vara med och påverka.

Som Shopping Vasa partner får du följande partnerskapsförmånder:

  • Evenemang – Möjlighet att delta i alla Shopping Vasas evenemang.
  • Nätverka – Shopping Vasa ordnar morgonmöte 3-4 gånger om året. Under mötet går vi igenom kommande evenemang samt andra aktuella ärenden. Under dessa möten har varje deltagare möjligheten att vara med och påverka vår verksamhet och de evenemangen som ordnas i centrum.
  • Utbildning – Shopping Vasa ordnar årligen en kurs eller en studieresa för sina partners.
  • Förmånligare annonser – Som partner annonserar du alltid förmånligare i Visit Vasas kampanjer. Shopping Vasas partners får 10% rabatt på alla annonsutrymmen.
  • Information – Som partner kan du fråga råd om allt gällande centrum. Vi stöder också evenemangsarrangörer på olika sätt. Vi hjälper till med planering, tillstånd- och anmälningsärenden samt med evenemangsmarknadsföring.
  • Synlighet – Gratis synlighet i Shopping Vasas Facebook och Instagram kanaler.

Marknadsföringsavgift

Shopping Vasas partners betalar årligen en marknadsföringsavgift. Storleken på marknadsföringsavgiften beror på antalet fastanställda och läge. Till prislistan.

Ta kontakt:

För mer information om partnerskapet får du genom att ta kontakt antigen per telefon eller e-post.