Förbigå menyn

Information om coronaviruset

Artikelkategorier: Nyheter

Lillkyro inleder en tomtkampanj – egnahemshustomter för en euro per kvadratmeter till slutet av året

Publicerad: 16.4.2021

I Lillkyro inleds en tomtkampanj som ska sätta fart på försäljningen av planlagda, lediga egnahemshustomter. Kampanjen pågår till slutet av året och godkändes av Vasa stadsstyrelse i måndags.

Under kampanjen säljs egnahemshustomter i enlighet med detaljplanen för Lillkyro för 1 € per kvadratmeter. Dessutom säljs tio särskilt utvalda tomter till specialerbjudandet 500 € per tomt. Priset för dessa hänvisar samtidigt till Lillkyros historia, eftersom det har gjorts betydande forngravsfynd från 500-talet i området.

– Resultaten av den tidigare tomtkampanjen var goda, så vi vill utan vidare fortsätta den aktiva marknadsföringen. Det lönar sig att ta en närmare titt på tomterna i Lillkyro om du drömmer om ett hem i fridfull landsbygdsmiljö i närheten av staden, säger områdesservicechef Suvi Aho.

Temat för tomtkampanjen är Lillkyro av mystik och hantverkarkonst.  Lillkyro områdesservice skänker alla dem som under kampanjtiden har löst in en tomt i Lillkyro ett presentkort på 100 € till en valfri hantverkarverkstad i Lillkyro för produktinköp.

De tomter som kan reserveras finns på eTomt-tjänsten. Bekanta dig också med kampanjsidan Flytta till Lillkyro.

Ytterligare information

Upptäck Lillkyro