Förbigå menyn

NordicHub webbinarium: Developing and Supporting Clusters - Key Learnings from TCI Network

Artikelkategorier: Seminarier, föreläsningar och möten

Webbinarium på engelska där det tas upp viktiga lärdomar gällande klusterutveckling och -stödande

Webbinariet arrangeras arrangeras på engelska, men man kan även ställa frågor på svenska och på finska. Webbinariet är kostnadsfritt, men anmälan krävs för att kunna delta. Anmäl dig här: https://nordichub.fi/sv/developing-and-supporting-clusters-key-learnings-from-tci-network/

För att nå framgång och uppnå sin potential bör kluster organiseras och ledas på lämpligt sätt. Utöver detta är rätt typ av stöd livsviktigt för kluster.

TCI Networks* verkställande direktör Patricia Valdenebro berättar mera om detta för oss och bjuder på värdefulla insikter till klusterorganisationer samt aktörer som jobbar i eller med kluster. I sin presentation fokuserar hon på följande nyckelteman och -frågor:

✔ Globala klustertrender
Vad är globalt sett de mest relevanta elementen i klusterstrategier och -program?

✔ TCI Cluster Policy Roadmap
Hur bygger man det bästa klusterstödprogrammet?

✔ Affärsmodeller för kluster
På vilka sätt anpassar sig kluster och hur organiserar de sin verksamhet i den nya tiden efter corona för att nå framgång i det långa loppet?

I slutet av webbinariet har ungefär 15 minuter reserverats för frågor och svar.

*TCI Network är det ledande nätverket för människor och organisationer, som jobbar i kluster och innovationsekosystem runtom i världen. Klicka här för att läsa mera om det.

För mer information
Lauri Laaksonen, NordicHub Manager
lauri.laaksonen@viexpo.fi
+358 50 330 6652