Ohita valikko

Joulun 2022 parhaat lahjavinkit jokaiseen makuun

Teimme joululahjojen hankinnasta tänä vuonna erityisen helppoa ja listasimme parhaat lahjavinkit erilaisille lahjansaajille!

Herkkusuille

Anna läheiselle joululahjaksi illallinen! Lahjakortin voi tilata kotisivuiltamme tai noutaa Brasserie & Bar Fondiksen aukioloaikoina kassalta. Lahjakortti käy kaikissa Oy Fondis Ab:n toimipisteissä. Fondiksen uuden vuoden menu (är det nyårs eller det nya årets?) julkaistaan joulukuun alussa, mutta pöydän voi varata jo nyt.

Gustav Wasan lahjakortti sopii vaativammallekin kulinaristille! Ravintolan kokki Kim Hellman rakastaa paikallisia tuotteita ja suosii yhteistyötä paikallisten tuottajien ja käsityöläisten kanssa ja menussa maistuvat sesongin laadukkaimmat raaka-aineet.

Aroma leipoo valmiita piparkakkutaikinoita leipureille, jotka haluavat päästä heti asiaan!

Aroma

Hemmottelun ystäville 

Vaasan Keskusapteekista löydät laadukkaita lahjapaketteja eri kosmetiikkasarjoista jokaiselle ihotyypille!

Vaasan Keskusapteekki

Talven luksusta on ihanan lämpimät tohvelit! Vaasan Luonnonravinnon lampaanvillatossut ja -tohvelit ovat miellyttävät jalassa ja niissä on liukuestepohja. Tämän joululahjan saa pukinkonttiin alkaen 19,90€.

Niille, joilla on jo kaikkea

Niille, joilla on jo kaikkea: RESTYLEN vaatteiden ja kenkien hoitosetit ovat parhaita lahjoja! Kun opit pitämään huolta vaatteistasi ja kengistäsi, ne kestävät paljon pidempään ja näyttävät paremmilta. Opit arvostamaan vaatteitasi ja katsomaan niitä uusin silmin – bonuksena säästät sekä rahaa että ympäristöä, kun voit käyttää jo olemassa olevaa pidempään.

Restyle

MODESTA-liikkeestä löydät  ihanan pehmeät ja mukavat bambuvaatteet, jotka on valmistettu luonnon lyocell-käsitellystä bambusta. Valikoimat uutuutena ovat persoonalliset Vernada-korut.

Applen kaikkien aikojen edistyksellisimmät iPhone-mallit ovat mitä parhaimmat joululahjat! iPhone 14 ja iPhone 14 Pro -älypuhelimissa on tehokasta uutta kamerateknologiaa, koko päivän kestävä akku, elintärkeitä turvaominaisuuksia ja paljon muuta.

iTronic

Jokaiseen makuun jotakin pop up -liikkeistä

Rewelliin aukeaa joulun alla kaksi ihanaa pop up -liikettä.

Dolce Vita Design on Vaasalainen pienyritys, joka on erikoistunut käsintehtyihin, trendikkäisiin ja laadukkaisiin lastenvaatteisiin. Dolce Vita design -pop up Rewellin 1. kerroksessa 25.11.-22.12.

Fiolin valikoimista löytyy ihastuttavia ja mukavantuntuisia vaatteita, jotka tuovat iloa kaikille naisille. Kokoja löytyy S-4XL väliltä. Fioli -pop up Rewellin 1. kerroksessa 17.11.-8.12.

Fioli

Pysäköi huoletta jouluostosten ajaksi! 

Aja suoraan Toriparkkiin ja hoida kaikki joulun asioinnit yhdellä pysäköinnillä! Toriparkin prepaid-kortti on oiva joululahja. Hankit sen helposti Studio Ticketistä, kauppakeskus Rewellin toisesta kerroksesta.

Toriparkki

Ajakohtaista

Vaasan Joulu

Joulun tapahtumat, aukioloajat, vinkit joulutunnelmointiin sekä paljon muuta!

Lue lisää

Season of Giving

A multi-brand, Scandinavian fashion store in the heart of Vaasa Finland

Find Your Karisma

Sinua saattaa myös kiinnostaa