Förbigå menyn

Hundvänligt boende

Största delen av hotellen i vår region tar emot hundar/sällskapsdjur. Även i många stugor och andra boenden är hundar välkomna. Men tänk på att varje ställe har sina regler och att det kan tillkomma en avgift för hunden, så kontrollera alltid vad som gäller innan du bokar.  Kom också ihåg att nämna att du har med dig hund/sällskapsdjur då du gör bokningen.

Hundvänliga hotell

 • Hotel Astor Wasa

  Stationsgatan 4, Vaasa

  Hotell Astor Wasa ligger i centrum av Vasa, mittemot resecentrum!

  Ett högklassigt hotell i centrum av Vasa, där alla 49 rum är individuellt inredda och unika.

  Vi sätter stor vikt på personlig service och erbjuder lokala delikatesser på frukost och brunch i en internationell atmosfär.

  Boka ett superior rum med egen bastu om du vill prova på den finska traditionen. Många av våra rum har egen bastu.

  För de som kommer med egen bil till hotellet finns det ett närliggande parkeringshus till ett förmånligt pris, där finns också  laddningsstationer för elbilar.

  +358 6 326 9111

  astor@astorvaasa.fi

  https://www.astorvaasa.fi/

 • GreenStar Hotel Vasa

  Kvarngatan 17, Vaasa

  Den miljövänliga och koldioxidneutrala hotellkedjan GreenStar har precis öppnat ett nytt hotell i Vasa endast en kort promenad från järnvägs- och busstationen samt Vasa salutorg. De splitternya, ljusa hotellrummen har inretts med finskt trä och hållbara material. Här sover du gott hela natten tack vare högkvalitativa, svanenmärkta sängar och välisolerade fönster. I lobbyn serveras gratis ekologiskt kaffe och te. Gäster kan tvätta sina kläder och både förvara och värma egen mat på hotellet. Laddningsstationer för elbil finns på hotellets parkering.

  +358 10 423 9393

  vaasa@greenstar.fi

  http://www.greenstar.fi

  Facebook

 • Original Sokos Hotel Royal Vaasa

  Hovrättsesplanaden 18, Vaasa

  Original Sokos Hotel Royal Vaasa är beläget i centrum av Vasa intill en vacker esplanad. Vasa är en smidig, kompakt stad där det allt finns på promenadavstånd. Vår vänliga personal guidar dig till de finaste naturupplevelserna, en promenad i skogen, en vandring längs en havsstrand eller den perfekta löprundan. Utforska gärna stadens idylliska butiker och charmiga caféer. Vasa är en levnadsglad stad som erbjuder energi i många former.

  +358 20 123 4619

  royal.vaasa@sokoshotels.fi

  https://www.sokoshotels.fi/sv/vasa/original-sokos-hotel-royal-vaasa

  Facebook

 • Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa

  Köpcentrum Rewell 101, Vasa

  Original Sokos Hotel Vaakuna, Vasa – Coolaste hotell i länet!

  Välkommen till Finlands bästa Original-hotell!
  Vaakuna i Vasa är ett högklassigt och personligt hotell i hjärtat av staden. Läget i köpcentret vid torget erbjuder dig utmärkta shoppingmöjligheter. Världsarvsområdet, den idylliska skärgården och naturen är riktiga pärlor i Vasa med omnejd. Denna närhet till naturen vill vi att du ska få uppleva även som gäst hos oss.

  På Vaakuna i Vasa vill vi skilja oss från mängden och vara ett unikt hotell med stort hjärta. Vi önskar dig välkommen som gäst, hos oss är du nummer ett!

  Tips: temarummen i vårt hotell är absolut värda att ses och upplevas!

  +358 (0)20 780 8800, (0)20 780 8850

  sales.vaasa@sokoshotels.fi

  https://www.sokoshotels.fi/sv/vasa/sokos-hotel-vaakuna-vaasa

  Facebook

 • Hotel Red & Green

  Närpesvägen 16, Närpes

  Vi har 30 högutrustade hotellrum. Sviterna innefattar vardagsrum, sovrum och bastu. Alla rum har hårfön, minibar, vattenkokare och strykcenter. Alla våra hotellgäster har möjlighet till den allmänna bastun på beställning. Kommer du med bil, parkerar du gratis alldeles utanför hotellet.

  +358 6 823 8400

  sales@hotelredgreen.fi

  http://www.hotelredgreen.fi/

  Facebook

 • Scandic Vaasa

  Rostensgatan 6, 65100 Vasa

  Det är lätt att känna sig hemma och njuta av det avslappnade stadslivet på det här hotellet som ligger nära Vaasas gågata. De mest populära sevärdheterna och shoppinggatorna finns intill hotellet, och tågstationen är bekvämt belägen alldeles runt hörnet. Du kommer garanterat att njuta av din vistelse i våra hotellrum. Oavsett om du vill ha ett rum med bastu eller jacuzzi kommer du kunna hitta något som passar dig i vårt stora utbud av rum. De nya rummen i vår nyöppnade utbyggnad är moderna och välutrustade. Rummen på de övre våningarna har fantastisk utsikt över Vasa centrum.

  +358 300 308460

  vaasa@scandichotels.com

  https://www.scandichotels.fi/vaasa

  Facebook

 • Scandic Waskia

  Lemmenpolku 3, 65170 Vaasa

  Ett rofyllt hotell med ett vackert läge vid havet, på bekvämt avstånd från Vasa centrum. Ett stort parkeringsområde, mångsidigt serviceutbud, rymliga rum och Tropiclandia spa alldeles intill hotellet garanterar en mysig vistelse.

  +358 300 308461

  waskia@scandichotels.com

  https://www.scandichotels.se/hotell/finland/vasa/scandic-waskia

 • Hotel Vallonia

  Centrumvägen 3, Korsholm

  Bara ett stenkast från centrum av Vasa!

  Välkommen till vårt unika och fridfulla hotell som kombinerar ett utmärkt läge med utmärkta mötes- och restaurangfaciliteter.

  Hotellrummen är mycket rymliga och en del av rummen har egen bastu och minikök.

  Du kan parkera din bil gratis antingen på hotellets gård eller i vårt garage. Hotellets specialitet är att vi serverar ett kvällsmål till våra gäster mellan måndag och torsdag.

  Vårt hotell har nya och moderna konferenslokaler utrustade med den senaste tekniken.

  +358 6 328 8200

  info@vallonia.fi

  http://www.vallonia.fi

  Facebook

Hundvänliga stugor och lägenheter

 • Björkö Eagle´s nest cottages, stuga A (5-6 pers.)

  Björkövägen 981, Svedjehamn

  Välkommen till den varma och mysiga Eagle’s Nest Cottage (A)! Belägen nära Svedjehamn i Björköby. Endast  50 meter från Bodback naturstig och havet, i hjärtat av Unescos  Världsarv Kvarken skärgård. I närheten finns även  observationstornet Saltkaret och restaurang/café/museum Salteriet.

  Stugan är öppen året runt, rymmer 5-6 personer eller familjer. Eagle’s Nest A finns i en utbyggnad till huvudbyggnaden, men är ändå privat med egen parkering/trädgård/möbler/grillplats, entré och lobby. Stugan har ett sovrum (3 bäddar), stugkök med en bäddbar soffa för två samt en gammaldags liten bäddsoffa(173 x 80cm) eller en madrass. Fullt utrustat pentry och vedeldad spis, badrum och dusch.

  Vedeldad bastu tillgänglig (enligt överenskommelse). Gratis WiFi. Uthyrning av motorbåt och roddbåt. Fisketillstånd från närbutiken ‘Björkö Handeln’. Badplats med omklädningsrum i närheten och en vacker sandstrand bara 1,5 km. Husdjur är också välkomna!

  +358 50 536 8275

  info@bjorkonkotkanpesa.com

  https://eaglesnestbjorkoby.business.site/

 • Björkö Eagle´s nest cottages, stuga B (2-4 pers.)

  Björkövägen 981, Svedjehamn

  Välkommen till Eagle’s nest cottage (B)! Vi är belägna i Björköby, nära Svedjehamn i hjärtat av Unescos Världsarv, Kvarken, 50 m från havet och Bodback naturstig och nära observationstornet ‘Saltkaret’ och restaurang/café/museum “Salteriet”.

  Eagle’s Nest B är privat, rymmer 2-4 personer eller små familjer, har  egen parkering/trädgård och grillplats. Pentry, badrum/dusch, vardagsrum (bäddsoffa, enkelsäng) och sovloft (2 bäddar). Tillgång till vedeldad bastu (enligt överenskommelse). Gratis wifi. Uthyrning av motorbåt/roddbåt. Fiskelicenser kan köpas i närbutiken “Björkö Handeln”. Badplats i närheten och vacker sandstrand bara 1,5 km. Husdjur är välkomna!

  +358 50 536 8275

  info@bjorkonkotkanpesa.com

  https://eaglesnestbjorkoby.business.site/

 • Majorsgrund

  Majorsgrund, Maalahti

  I den 90m2 stora stockstugan kan våra gäster njuta av lugnet och avskildheten. Stugan har ett dubbelrum i förstavåningen, ett rum för sex personer i andra våningen och två bäddsoffor i vardagsrummet, så totalt kan tio peroner övernatta.

  Sänglinne och handdukar ordnas för en liten tilläggsavgift, eller så kan du ta med egna. Strandbastun är försedd med varmvattensdusch. Om du vill ta med din fyrfota vän, går det bra, din hund kan i princip röra sig fritt på ön. Observera dock att hunden skall hållas kopplad under fåglarnas häckningstid.

  Majorsgrund ligger på Finlands västkust i Kvarkens skärgård. Hela den ca 240 meter långa och ca 110 meter breda ön står till ditt förfogande.

  https://majorsgrund-island.com/

  Facebook

 • Seaside lägenhet för två

  Replotvägen 2, Replot

  Övernatta i den moderna lägenheten invid Replotbron. Restaurangtjänster finns i samma byggnad.
  Härifrån är det lätt att åka ut på utflykter, tex på kryssning eller en cykeltur med hyrcyklar för att upptäcka Unescos Världsarv Kvarken.

  Gratis parkering.

  +358 500 260 751

  cruising@berny.fi

  http://bit.ly/Seaside_for_2

 • Swallow's nest for 2

  Vallgrundvägen 528, Norra Vallgrund

  Lägenhet för två personer, i Vallgrund, mitt i Unescos Världsarvs område Kvarken. Härifrån är det lätt att göra utflykter till olika delar av skärgården.

  Ägaren som bor i samma gårdsområde ser till att gästerna får nycklar och information vid ankomst.
  Lägenheten har luftvärmepump för uppvärmning/nedkylning.

  Gratis parkering.

  +358 50 026 0751

  cruising@berny.fi

  https://bit.ly/Swallows_nest

 • Top Camping Vaasa

  Uddnäsvägen 34, 65170 Vaasa

  Välkommen till Top Camping Vasa! En havsomfluten, parkliknande campingplats brevid havet på Vasklot bara 2 km från Vasa centrum. På bekvämt avstånd ligger Vattenparken Tropiclandia.

  Campingen har 31 stycken fyra personers campingstugor. Alla stugor har värme, el, kylskåp och mikrovågsugn. Utanför stugorna finns dessutom vattenposter och platser för lägereld. Du har också tillgång till välutrustade kök med utegrillar, duschar och wc, morgonbastu 7-11 och naturligtvis all annan service på området. Möjlighet att ta husdjur med i stugorna nr 27-31 och stugorna nr 8-14 har dubbelsäng och våningssäng.

  Om du reser med husvagn eller husbil, kan du välja mellan att parkera på en grön och fin gräsmatta eller ett praktiskt sandunderlag. Det finns många eluttag och antalet ökar hela tiden!

  Vill du övernatta i tält finns det gott om plats att slå upp tältet på. Områdets välskötta gräsplan är stor nog för hundratals tält. Köksbyggnaden är nyrenoverad och välutrustad och all service ligger inom ett bekvämt avstånd.

  +358 20 796 1255

  info.topcampingvaasa@puuhagroup.com

  https://www.tropiclandia.fi/topcamping/en/

 • Abbis lillstuga

  Norra Vallgrund

  Njut av sommaren i vår mysiga lillstuga i skärgårdsbyn Norra Vallgrund . I stugan finns vardagsrum med kokvrå och bäddsoffa, samt en sovalkov med tre sängar. Passar bäst för 1-4 personer. Färskt dricksvatten finns i en kanister. Eco-torrklosett, varm utedusch, terrass med grill och utemöbler intill stugan. Traditionell dusch och WC finns i familjens huvudbyggnad nära stugan. Cyklar och hjälmar finns att låna. Vedeldad stockbastu kan hyras för 20€/gång. Höns, hund och två katter bor också på gården med skogsbruk och litet jordbruk.

  +358 50 053 5254

  https://airbnb.com/h/abbislillstuga

 • Granny's Cottage

  Kaarluomantie 212, Laihia

  Koppla av med hela familjen och husdjur på denna fridfulla plats, utan grannar i närheten.

  Njut av den romantiska stugan, med sin unika tjärbastu, grillpaviljongen och däck med utsikt över Österbottens lugnande landskap.

  +358 50 335 8794

  info@ruutinkartano.com

  https://fi.ruutinkartano.com/grannyscottage

  Facebook

 • Odd Inn

  Söderuddsvägen 1526, Korsholm

  Odd Inn

  Odd Inn erbjuder övernattning i lägenheter och grupprum. Lokaler för bröllop, konferenser, utbildning, kurser och läger. Elstolpplatser för caravan – Wc, dusch, kök. Naturupplevelser och bra fiskevatten.

  +358 45 1195 155

  info@oddinn.fi

  http://www.oddinn.fi/

  Facebook

 • Residence Kappsäcken

  Stationsgatan 20, Vasa

  Residence Kappsäcken är en trähusgård i centrala Vasa som har sex möblerade lägenheter för uthyrning till resande och gäster. Vi vill erbjuda ett gemytligt, bekvämt och förmånligt boende med personlig service och med en känsla från svunna tider.

  Frukost serveras i huvudbyggnadens andra våning som självbetjäning och det finns en bastu fritt att användas för gästerna. Vi har också cyklar till ert förfogande, parkering på gården och sommarterrass med grill.

  Bostaden kan i regel tas i bruk efter kl. 15 och lämnas före kl 11. Om möjligt, är vi flexibla med tiderna vid behov. Efter bokning får ni en dörrkod.

  +358 40 678 5686

  info@residencekappsacken.fi

  http://residencekappsacken.fi/

  Facebook

 • Solf Gästgivargård

  Solfvägen 199, Korsholm

  sulvan kestikievari

  +358 50 516 3999

  sulva@netikka.fi

  http://www.sulva.fi/main_sv.php?page=service

  Facebook

 • Söderfjärden Bed & Box

  Söderfjärdsvägen 702, Korsholm

  Söderfjärden B& B

  Stugan har en bred säng (120cm) och två andra fullstora bäddplatser (80cm) samt en mindre. Det finns micro, kokplatta, vatten och kaffekokare, gasgrill, toalett och dusch. I anslutning till stugan finns vedeldad bastu som ingår i hyran. Täcken och dynor finns men sängkläder bör man ha själv. Stugan lämnas i samma skick som den var vid ankomst dvs. man städar själv.

  Hästen med på semester;
  Våra egna hästar går på lösdrift så det finns plats i stallet. Fyra boxar står tomma största delen av året. Det finns också möjlighet till bete under sommarhalvåret. Vi har också oändligt med ridvägar här, utan att man måste korsa hårdtrafikerade vägar. Det finns en ridplan och en liten terränghoppningsbana i anslutning till stugan. Varför inte ta hästen med på semestern eller behöver du plats för den under träning/tävling?

  ostbergcamilla@gmail.com

  Facebook

Är hundar/sällskapsdjur välkomna på ditt inkvarteringsställe? Meddela oss (visit.vaasa@visitvaasa.fi) så sätter vi med ditt företag på listan.

Du kanske också är intresserad av