Förbigå menyn

Information om coronaviruset

Sevärdheter och attraktioner

Sök intressanta attraktioner enligt typ och/eller område eller med hjälp av sökord, avsluta med att trycka ”Visa Sökresultat”

Välj typ
Ta bort filter
 • 1h+k

  Hovrättsesplanaden 13, Vasa

  Kom till vår lugna och trivsamma restaurang för att äta lunch eller för att avnjuta en À la carte -måltid . Vi erbjuder även cateringtjänster till både större och mindre fester. Dessutom erbjuder vi mötesutrymmen i Vasa centrum. I samband med mötet kan ni även äta lunch eller middag.

  +358 50 566 8338

  info@1hk.fi

  http://www.1hk.fi/

  Facebook

 • Ammata Spa

  Pitkäkatu 61, Vaasa

  ammata spa

  Vi välkommnar dej till ett Unikt Thailändskt Dag Spa med avslappning och välmående. Skäm bort dig själv, slappna av i både kropp och själ. Ge dig själv en minnesvärd gåva: tid för dig själv och din hälsa. Det går också bra att komma tillsammans med vänner ! Vi har tre utbildade therapister som kan ta hand om er på samma gång i Vasa !

  050 3282664

  info@ammataspa.fi

  http://www.ammataspa.fi/

  Facebook

 • Aukia

  Rewell Center, Vaasa

  Internationella brands och spännande nyheter för herrar och damer i två våningar. Moda Aukia är en av Finlands största privatägda mångmärkesbutiker.

  (06) 319 2252

  info@aukia.fi

  https://www.aukia.fi/

  Facebook

 • Avocas

  Rewell Center, Vaasa

  Avocas provides all kinds of Finnish fashion design. Our brands include: Minna Parikka, Terhi Pölkki, Uhana Design, Mukava and Nouki.

  040 511 2110

  https://www.avocas.fi

  Facebook

 • Segling i Vasa skärgård

  Inre hamnen i Vasa, Vaasa

  Skärgårdsseglats i Kvarkens unika skärgård

  Segling i Vasas unika skärgård är helt underbart. Att till ljudet av bogsvallet på vår exklusiva yacht stäva fram mellan kobbar och skär är en sann upplevelse. Välkommen ombord på S/Y Branwyn, glöm vardagens jäkt och unna dig två timmar av lyx.

  Att segla är en mycket uppskattad upplevelse som de flesta tycker om. Att uppleva skärgården och naturen från en segelbåt, utan störande motorljud, i vana seglares trygga händer, bäddar för upplevelser ni sent kommer glömma.
  Gästerna behöver inte ha tidigare seglingserfarenhet eller -kunskap. Vår besättning består av erfarna och kunniga seglare, och därför kan vi erbjuda er en trygg seglats där ni kan koncentrera er på att fotografera, träffa nya människor och njuta av färden.
  Vi kastar loss från Inre hamnen i Vasa, dit vi även återvänder efter den ca 3 timmar långa seglatsen.

  Seglatser
  Onsdagar och fredagar 17.67-7.8.2020 (ej 19.6.2020)
  Seglatsen startar kl 13.00 – och avslutas ca. 16.00.
  Priset för upplevelsen är 79,00€/person, max 10 personer/tur.
  I priset ingår; besättning, segelbåten, bränsle, alkoholfria drycker, säkerhetsutrustning, gratis WIFI ombord och moms.

  Bokningar på nätet bör göras senast 24h före seglats. 

  +358 50 553 2338

  info@away.fi

  https://www.away.fi/segling/

 • Bambini

  Övretorget, Vaasa

  Hos Bambini hittar du massor med roliga saker för de minsta i familjen. Hyllorna är fyllda med spännande leksaker, underbara kläder och roliga spel!

  06 312 5555

  Facebook

 • Bik Bok

  Espen, Hovioikeudenpuistikko, Vaasa

  Den internationella modedestinationen för unga kvinnor som älskar och lever mode. Kvinnor som inspireras av de senaste trenderna och strävar efter att inspirera andra med sin personliga stil.

  040 656 8560

  https://bikbok.com/fi/

  Facebook

 • Carlings

  Espen, Hovioikeudenpuistikko, Vaasa

  In Carlings Vasa we have a passion for denim and Rock ’n’ Roll!

  http://carlings.com/fi/

  Facebook

 • Clas Ohlson

  Rewell Center, Vaasa

  Clas Ohlson ska erbjuda smarta, enkla och praktiska lösningar till attraktiva priser som hjälper våra kunder att förenkla sin vardag.

  020 111 2280

  https://www.clasohlson.com/fi/

  Facebook

 • Cubus

  Espen, Hovioikeudenpuistikko, Vaasa

  En butik fylld med vackra kläder, tillbehör och underkläder för kvinnor, öppnad på sommaren 2018 i Köpcentret Espen.

  040 126 5635

  https://cubus.com/fi/

  Facebook

 • Dagsbiljett till Vasa stads museer

  Vaasa

  I museet

  I Vasa stads museer finns det sevärdheter och upplevelser mer än tillräckligt för en hel dag. Köp en dagsbiljett till dig själv eller ge en kulturupplevelse som gåva!

  Dagsbiljetten berättigar till inträde till Tikanojas konsthem, Kuntsis museum för modern konst och Österbottens museum under en dag.

  Du behöver inte veta datumet för museibesöket på förhand. Biljetter/presentkort köpta i nätbutiken gäller i 12 månader efter inköpsdatumet. Dagsbiljetten är i kraft en dag vid önskad tidpunkt och träder i kraft mot uppvisande av bokningsbekräftelsen vid biljettkassan på något av de tre museerna.

  Läs mer om museernas öppettider och varierande utställningar.

 • Dressmann

  Espen, Hovioikeudenpuistikko, Vaasa

  Dressmann är Nordens största modekedja inom herrkläder och har som ambition att täcka det totala klädbehovet för män i alla åldrar. Dressmann erbjuder ett fullt sortiment med allt inom bas- och fritidskläder, konfektion och i storlekarna upp till 9XL.

  040 199 5766

  https://dressmann.com/fi/

  Facebook

 • EC-hostel

  Korsholmsesplanaden 2, Vasa

  Havsnära boende i Vasa. EC-Hostel erbjuder enkelrum och dubbelrum. Varje rum har egen toalett med dusch. I det gemensamma köket finns spis med ugn, kylskåp, kaffekokare, brödrost, mikrovågsugn, kokkärl samt kärl och bestick.

  +358 40 507 9613

  logi@efo.fi

  http://www.efo.fi/wordpress/efo-lagenhetshostel-huoneistohostelli-apartment-hostel/

 • Ekosoppi

  Vaasanpuistikko 20, Vaasa

  Ekosoppi är en ekologisk affär som grundades år 2007.

  044 3215 247

  myymala@ekosoppi.fi

  https://www.ekosoppi.fi/

  Facebook

 • Elisa

  Rewell Center, Vaasa

  Elisa erbjuder tjänster för kommunikation och underhållning, samt verktyg för att förbättra organisationers prestanda och produktivitet!

  010 190 262

  https://elisa.fi/

  Facebook

 • Emotion

  Rewell Center, Vaasa

  Emotion erbjuder skönhet, välbefinnande och yrkeskunnig betjäning i en tilltalande omgivning. Hos oss får du lyxiga märkeskosmetika, vardagskosmetika, hälsoprodukter och underkläder för damer. Experterna på hudvård och makeup som jobbar på Emotion hjälper dig gärna välja produkter. Hos oss kan du också bekanta dig med de senaste innovationerna inom skönhetsbranschen. Urvalen dofter för damer och herrar omfattar utom intressanta nyheter också klassiker och aktuella dofter. Du kan beställa tid till en avgiftsfri Skönhetstimme och få personlig rådgivning om hudvård, makeup och t.ex. val av underkläder. Vi erbjuder idéer och välbefinnande som piggar upp i vardagen och sätter guldkant på livet.

  020 780 8680

  https://www.sokos.fi/fi/sokos

  Facebook

 • Espen

  Espen, Hovioikeudenpuistikko, Vaasa

  Espen är Vasas nyaste köpcentrum, en glad nykomling som inte lämnar någon oberörd! Under samma tak finns mycket att uppleva –  köpcentret erbjuder såväl shopping som restauranger, caféer och underhållning. Många har dessutom förmånen att jobba i något av kvarterets företag. Man kunde nästan kalla Espens passage för Vasas sjätte esplanad.

  En del av Espens charm kan säkert spåras till dess fem arkitektoniskt intressanta byggnader – de äldsta av dem är från början av 1900-talet. Vi är alldeles säkra på att historien lyfter på hatten för det nya Espen!

  Så, med dessa ord: Välkommen till Espen!

  info@espenshopping.fi

  https://espenshopping.fi/

  Facebook

 • Floating Sauna

  Sandö, Vasa

  Floating Sauna är en 6 x 10 m stor bastuflotte. Segla runt i vackra Vasa skärgård på samma gång som ni njuter av ett avkopplande bastubad. Max antal passagerare är 12.

  Under vintern är bastuflotten placerad vid Sandön i Vasa.
  Att regelbundet bada vinterbad har genom forskning visat sig vara positivt för hälsan.  Är du inte sugen på 4-gradigt vatten kan du ändå njuta av medtagen mat och dryck efter egen smak i vår uppvärmda lounge.

   

  +358 40 913 4769

  info@rentitwasa.fi

  Facebook

 • Flying Tiger Copenhagen

  Rewell Center, Vaasa

  Flying Tiger Copenhagen är en global dansk designkedja. Utbudet är unikt och nya produkter finner sin väg till butikerna varje månad; från saker till hem och kontor, pysseltillbehör, partyartiklar, barnleksaker till prylar för sport, fantastiska gåvor och prisbelönt design. Allt detta till överraskande förmånliga priser. Produkterna är färggranna, praktiska, unika och ofta överraskande.

  0103218549

  https://flyingtiger.com/

  Facebook

 • Glitter

  Övretorget, Vaasa

  Glitter erbjuder ett brett urval av smycken, accessoarer samt individuell service för kvinnor i alla åldrar. Varje vecka anländer nya aktuella och trendiga produkter. Glitter är en del av den svenska koncernen Bergendahl & Son AB som ärg av familjen Bergendahl-Mylonopoulos i tredje och fjärde generationen.

  +358447315479

  rewell@glitter.fi

  https://www.glitter.fi/

  Facebook